遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: Wii VS PS3..which one u guys prefer to buy ar??
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-11-13 15:46 發表
Wii 比較大眾化 d﹐所以如果買﹐我會買 Wii!!    可以同 minnie 一齊玩嘛!  

聽話 Wii 響美國買到斷晒市﹐預訂都可能要明年先有貨喎... 係咪真架呢?  香港買唔買到呢 ?

唔係咁恐怖呀? 我美國斷貨 ..... 咁加拿大咪一樣 ?? 我無預定到呀, 點算?? ((
我諗住睇睇第一水貨係咪咁好先買, 但斷晒貨 .... 咁我係咪要立即定呀??

頂部

snaku     Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8
超級版主
性別 男
UID 2

精華 0
帖子 133
積分 175   詳情

閱讀權限 180
註冊 2006-1-27

depends on what games are available on both systems. it is the game to decide which console to get....

i think probably buy Wii first because the games look more interesting initially....then buy ps3 later when there are more good games available......

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

我會買左 ps3 ,,先~

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

係hk今早約七點左右 ,
已經有人係尖沙咀專門店附近排隊 !
原本行貨機連game約五千幾 ,
但網上已經有人炒到hk$12,000 !?
omg !!!

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

翰hon     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 7080

精華 0
帖子 724
積分 206   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-16
來自 NY
狀態 離線

Wii~~~~~任天堂~~
我由紅白機 超任 N64 gameboy ......都追~
如果用啞令出龜波氣功~~我諗好快fit晒~~哈哈

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ohahamok 於 2006-11-16 09:47 發表
omg !!!

駛唔駛唔激呀! 炒到咁貴 .... 我情願等多陣!!

頂部

iceluk     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 2370

精華 0
帖子 130
積分 148   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-31

我喜歡wii

ps3 還是一部電視遊戲機...
只是高清畫面... 有啥特別?

will 的體感遊戲,不是其他遊戲機所能比擬

http://iceluk.sinaman.com
頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

QUOTE:
原帖由 ohahamok 於 2006-11-16 10:47 PM 發表
omg !!!

你講緊 wii??

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 super-hing 於 2006-11-17 07:26 AM 發表

你講緊 wii??

香港好似ps3多d人玩掛 !

SONY PlayStation3 PS3 60GB HDD 主機 連3隻Games 2個無線手掣 3款贈品 (100% 新及香港行貨 BRAND NEW)
截至17-11-06 14:23pm係網既激烈投標 ,
價位係hk$12,800 ~ 吓 ! 天價 ~

點解我咁關注呢 !?
因為我個仔關注 ! 驚 ~

最後編輯: ohahamok : 2006-11-17 02:11 PM

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 ohahamok 於 2006-11-17 01:09 發表

香港好似ps3多d人玩掛 !

SONY PlayStation3 PS3 60GB HDD 主機 連3隻Games 2個無線手掣 3款贈品 (100% 新及香港行貨 BRAND NEW)
截至17-11-06 14:23pm係網既激烈投標 ,
價位係hk$12,800 ~ □ ! 天 ...

咪買呀, 除非妳屋企部電視support到1080p啦, 唔係買o左都係浪費, 因為好多games去唔到1080p時, 會落返480i, 咁同ps2的畫面有乜分別? 依家重未知係hardware定software出事, 所以等其他人做完白老鼠先買啦!!

頂部

快速美言