遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 唔知點解近期冇搞怪野發生有d悶悶地
ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-11-13 09:12 AM 發表
做咩係樹搞金魚團呀﹖﹗

係呢﹐呢期唔知做咩﹐我都無野講咁﹗
唔知係咪生活平淡﹐總係無咁多話題講既呢﹖﹗

家陣我直頭覺得﹐同朋友去街﹐都唔知講咩話題好﹖﹗
之前係HK 玩既見既﹐都差唔多講晒囉﹗
咁 ...

唔好心邪ar ~
我係度係想好"正經"咁帶大家去睇吓金魚o架 !
he he ~ 就係咁依介紹吓啦 !

金魚街
位於通菜街近弼街一段,全段約三百公尺長,以售賣各式觀賞魚及有關用品為主。而且售賣方式獨特,多於店外掛上以透明袋包裝的各類觀賞魚,並標上價錢。客人購買時既清晰又方便。故此街甚受養魚同好歡迎。

特色
由於港人好飼養各式魚類及動物,近年金魚街亦多其他寵物及動物出售。如龍貓、鼠類及兔類等。更有爬蟲類如蜥蝪、蛇、蛙及蝎子等,令人目不暇給。

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006082705406

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ohahamok 於 2006-11-13 02:04 PM 發表

唔好心邪ar ~
我係度係想好"正經"咁帶大家去睇吓金魚o架 !
he he ~ 就係咁依介紹吓啦 !

金魚街
位於通菜街近弼街一段,全段約三百公尺長,以售賣各式ⅳ邞漲U類觀賞魚,並標上價錢。 ...

絕對冇誤會啦

頂部

快速美言