遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [.處理中] 好似以前甘整返個post話比人知今個week/month有咩遊戲玩
  Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

好似以前甘整返個post話比人知今個week/month有咩遊戲玩

我覺得而家唔會好似以前甘知道邊個區有game玩...
要行勻晒成個壇先知, 都幾Time consuming~
有無考慮過好似以前森林甘整返個每週/每個month既 POST
去remind d member有D咩game, 順便又可以promote下
唔洗等無人玩, 浪費左D版主既一番心機~~
我以前做都知道搞一個game要好多心機, 所以我覺得甘應該會benefit到member
又可以令多D人玩, 唔洗o徙左d game~

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

嗯嗯嗯!
我好認同..成日都要 周圍走..
咁好煩..

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁我地要著手搞個遊戲列表先得.. 多謝您既提議!!  以前芬姨及其他會員都有問過﹐不過我地未有時間整.. 真係唔好意思..

http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=3237

頂部

Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

點會唔好意思呀~而家新天藍都算係岩岩起步者
慢慢黎喇~~呢D野唔急既, 不過叫做係方便D member 者

頂部

快速美言