遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [香港新聞] 大 膽 情 侶 公 園 鬼 混 片 段 熱 播
斯仔     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 150

精華 0
帖子 248
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

發表於 2006-10-29 03:51 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 斯仔 為MSN好友 通過MSN和 斯仔 交談
[香港新聞] 大 膽 情 侶 公 園 鬼 混 片 段 熱 播

繼 日 前 一 段 少 男 少 女 在 商 場 廁 所 「 野 戰 」 片 段 引 起 網 民 嘩 然 後 , 昨 日 網 上 又 出 現 一 段 少 年 情 侶 野 戰 片 段 , 事 發 時 不 單 是 「 日 光 日 白 」 , 地 點 更 是 「 無 遮 無 掩 」 的 屋  公 園 長  , 難 怪 拍 攝 片 段 者 也 驚 歎 : 「 呢 度 究 竟 係 唔 係 香 港 ? 」
歷 時 兩 分 鐘 的 片 段 最 先 於 香 港 高 登 討 論 區 內 引 起 討 論 , 聲 稱 拍 攝 片 段 的 網 民 「 ~ 龍 貓 ~ 」 透 露 , 拍 攝 地 點 是 屯 門 一 個 公 園 。 片 段 一 開 始 可 見 一 名 少 男 褪 下 藍 色 牛 仔 褲 坐 在 長  上 , 少 女 則 半 裸 下 身 坐 上 男 友 身 上 , 並 上 下 郁 動 , 少 女 其 後 披 上 外 衣 繼 續 , 兩 人 不 時 注 意 四 周 環 境 , 約 一 分 半 鐘 後 , 相 信 由 於 有 人 經 過 , 少 女 停 止 郁 動 , 然 後 退 下 來 坐 在 長  上 , 男 方 則 迅 速 穿 上 牛 仔 褲 。  

由 片 段 可 見 相 信 時 值 中 午 , 而 該 公 園 長  除 背 靠 一 幅 石 牆 外 便 毫 無 遮 擋 , 這 對 小 情 侶 大 膽 程 度 令 人 為 之 咋 舌 。 「 ~ 龍 貓 ~ 」 和 幾 位 同 時 目 擊 經 過 的 朋 友 , 在 「 觀 戰 」 和 拍 攝 片 段 之 餘 , 不 斷 發 出 驚 歎 : 「 係 唔 係   ? 玩 到 咁 × 大 ? 」
有 看 過 該 片 段 的 網 民 「 咪 又 係 人 一 個 」 說 : 「 光 天 化 日 , 真 係 好 揚 」 。 另 一 網 民 「 彤 少 」 則 質 疑 : 「 貪 刺 激 ? 還 是 窮 到 冇 錢 爆 房 ? 」

最後編輯: sute_snoopy : 2006-10-29 05:14 PM
頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

...
外國 都可能 無咁勁..

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

真如n年前周星星的名句"真係世風日下, 道德淪亡"

貪玩都唔係咁, 而且有可能係衰11! 唉 .... 究竟家長有無管教一下, 而學校又教o左乜出黎?

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

差唔多啦!我以前係日本,見到有d係條十字路口中央玩呀!
佢地見到我行過仲當我冇到,繼續呀......

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 flash2man 於 2006-10-30 23:20 發表
差唔多啦!我以前係日本,見到有d係條十字路口中央玩呀!
佢地見到我行過仲當我冇到,繼續呀......

拍緊av戲咋? 而且日本又點同呢, 佢地出名咸濕嘛!! 跟本成個文化都唔同, 無得咁講!

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
來自 特區
狀態 離線

我只有講而家既性教育真係失敗 !
搞到而家d小朋友知d唔知d .....

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2006-10-31 12:27 PM 發表

拍緊av戲咋? 而且日本又點同呢, 佢地出名咸濕嘛!! 跟本成個文化都唔同, 無得咁講!

日本拍av好pro架!唔會o係街度拍,每個拍av ge 男女主角都有一本職業守則架,你上Google搵一搵資料就有,我最近都o係另一個論壇度找到中文版。如果你想睇下的話可以從百度搜索一下就有。

頂部

suning     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 5860

精華 1
帖子 215
積分 172   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-12

世界改寫了

頂部