遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 6月26日【星期一】吹水POST =P
bbtong     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 128

精華 0
帖子 349
積分 144   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24

發表於 2006-6-27 12:07 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 bbtong 為MSN好友 通過MSN和 bbtong 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 無聊的路人甲 於 2006-6-27 12:06 AM 發表

佢幾時學咗hello kitty 無咗個口0架,咁佢會餓死0架,唔濟.. ...

有時卡通pooh係會冇左個口

頂部

無聊的路人甲     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 bbtong 於 2006-6-27 12:06 AM 發表

係卡通黎架? oh

點解你quote我d野,個d字我睇到好似變咗亂碼0既... ...

頂部

青出藍
性別 保密
UID 128

精華 0
帖子 349
積分 144   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-6-27 12:09 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 bbtong 為MSN好友 通過MSN和 bbtong 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 無聊的路人甲 於 2006-6-27 12:08 AM 發表

點解你quote我d野,個d字我睇到好似變咗亂碼0既... ...

我睇係正常架...

頂部

青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40

QUOTE:
原帖由 bbtong 於 2006-6-27 12:07 AM 發表

有時卡通pooh係會冇左個口

咁樣唔得0架bor... ...無口講唔到野會口臭個bor.. ...

頂部

青出藍
性別 男
UID 210

精華 0
帖子 237
積分 146   詳情

閱讀權限 40

QUOTE:
原帖由 bbtong 於 2006-6-27 12:09 AM 發表

我睇係正常架...

你係用乜野輸入法0架,你一分鐘可以打到大概幾多個字到呀... ...

頂部

青出藍
性別 保密
UID 128

精華 0
帖子 349
積分 144   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-6-27 12:12 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 bbtong 為MSN好友 通過MSN和 bbtong 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 無聊的路人甲 於 2006-6-27 12:09 AM 發表

咁樣唔得0架bor... ...無口講唔到野會口臭個bor.. ...

我開左新post

頂部

青出藍
性別 保密
UID 128

精華 0
帖子 349
積分 144   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-6-27 12:12 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 bbtong 為MSN好友 通過MSN和 bbtong 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 無聊的路人甲 於 2006-6-27 12:11 AM 發表

你係用乜野輸入法0架,你一分鐘可以打到大概幾多個字到呀... ...

我用速成....

冇計過呀...我都想計吓...

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

的的: Will Italy win tonight?
梁仔: australia will win!
winnercliff: support socceroos....although they will lose the game.....
sharoncheng: 利用下快美先, 先送花俾美美姐.
sharoncheng: 之後再送俾考完試既龜龜
sharoncheng: 最後送俾 就快生日既鼠鼠 用俾d花
beachgirl: i support italy
winniemouse: 謝謝沙屎!=3=
無主孤魂:
bbtong: 澳洲一定要輸...好憎...><\"
倫二少: 跟三姑姐買重澳洲輸。。呵呵呵....=]
無主孤魂: 澳洲對邊隊呀???
bbtong: 意大利...
bbtong: 今晚 HK time 11pm 開波...
無主孤魂: 對意大利....90分鐘...我買和...
bbtong: 唔得...要輸 (
無主孤魂: 意大利有保方.....澳洲都有舒華沙.....大家既攻力都差唔多...所以和面大...
bbtong: 至憎澳洲....(
無主孤魂: 怕左你....澳洲輸囉..... (我暗中買和)......哈哈...
bbtong: 你買咪買囉...關我x事
gray: 大家好啊.....
標0野俠: 我都同意,意大利同澳洲和波格...
bbtong: 和波....咁加時定12碼呀~
標0野俠: 加時之後再12碼啦...
bbtong: 真係好難講...咩都可以發生...話唔定贏埋...(
標0野俠: 我落咗十皮嘢馬會買和呀!贏你個頭!
bbtong: 嘩十皮... 好有米~ 我都話唔要佢\贏囉 要輸
標0野俠: 係十皮...不過係細嘅!$10.00 , 哈哈!
bbtong: 哦~~~咁...輸左都唔緊要啦...
標0野俠: 好...我標嘢俠要睇波.....閃!
bbtong: 睇波...?! 唔係仲有1個鐘先開波咩?
倫二少: 有睇波咁好睇o架 xdddd =] 大俠
無主孤魂: 大俠要飛去老外地方現場睇???
bbtong: 今日飛...睇聽日巴西~?
vikki: 澳洲一定要輸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
倫二少: 雞仔。。妳眼光真係好。。我都係咁話 xdddd =]
bbtong: 我都係咁話呀~~~而家睇緊

最後回覆日期: 2006-6-26 11:16 PM
  編輯帖子
快速美言