遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 真身曝光 15歲「野蠻女友"仔"」激似林志玲 溝女前check清楚cccc
斯仔     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 150

精華 0
帖子 248
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

發表於 2006-7-12 01:53 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 斯仔 為MSN好友 通過MSN和 斯仔 交談
真身曝光 15歲「野蠻女友"仔"」激似林志玲 溝女前check清楚cccc

Anka 用 20 元 買 此 肚 兜 , 逢 星 期 四 到 蘭 桂 坊 lady night 「仔 」 !

上 星 期 五 , 17 歲 青 年 ( 林 仔 ) 發 現 其 拍 拖 三 星 期 的 15 歲 張 姓 「 野 蠻 女 友 」 ( Anka ) 竟 是 男 兒 身 , 提 出 分 手 , 反 被 人 毒 打 , 要 報 警 求 助 。
令 男 友 一 直 蒙 在 鼓 , 全 因 「 女 友 」 真 的 靚 到 絕 , 各 大 報 章 稱 贊 「 她 」 為 翻 版 安 雅 之 外 , 連 阿 Sa 也 忍 不 住 贊 他 靚 , 男 記 者 面 對 面 細 看 他 後 , 卻 發 覺 他 的 真 人 似 足 林 志 玲 !

阿 Sa : 「 衫 似 我 。 」
「 嘩 ! 真 系 睇 唔 出 系 男 人 , 佢 真 系 好 靚 ! 」 阿 Sa 看 過 Anka 玉 照 後 , 贊 不 絕 口 ︰ 「 我 覺 得 佢 衫 方 面 有 似 我 咁 鐘 意 多 款 配 搭 , 我 好 佩 服 佢 勇 氣 , 佢 能 夠 堅 持 自 己 想 做 事 , 不 過 如 果 使 用 暴 力 就 唔 喇 。 」
事 發 後 翌 日 , 《 便 利 》 找 到 「 美 少 女 」 Anka , 他 真 人 輪 廓 分 明 又 嬌 嗲 , 氣 質 像 極 林 志 玲 , 不 過 身 邊 的 朋 友 就 認 為 他 較 似 安 雅 。 「 我 第 一 眼 見 到 Anka , 真 系 眼 前 一 亮 , 個 樣 似 足 安 雅 , 又 靚 、 身 材 又 好 , 上 圍 有 33B , 雙 腿 好 修 長 、 好 滑 , 真 系 『 索 到 爆 』 ! 」 在 維 園 巴 西 燒 烤 工 作 的 舊 同 事 阿 雄 坦 言 曾 企 圖 追 求 他 , 但 經 朋 友 踢 爆 他 是 男 性 後 , 感 到 難 以 置 信 , 因 為 他 平 時 也 入 女 廁 , 最 後 不 敢 追 求

Anka 背 部 及 右 臂 , 分 別 有 龍 、 虎 、 鳳 的 紋 身 。 而 身 為 男 孩 子 的 他 喜 歡 加 pad 戴 胸 圍 。

「 人 人 都 話 我 似 安 雅 , 其 實 我 都 唔 知 安 雅 個 樣 系 點 , 你 有 冇 佢 相 呀 ? 我 覺 得 自 己 唔 系 幾 似 林 志 玲 , 不 過 有 人 話 我 似 芝 、 Isabella ( 梁 洛 施 ) ! 但 我 最 鐘 意 就 系 黃 伊 汶 , 覺 得 她 跳 舞 好 型 、 好 靚 。 」 Anka 說 話 時 不 停 撥 弄 頭 發 , 散 發 「 少 女 味 」 , 說 話 時 亦 很 溫 柔 , 但 聲 線 比 芝 的 鵝 公 喉 還 要 低 兩 度 , 跟 他 漂 亮 的 臉 孔 格 格 不 入 。
五 尺 七 寸 高 的 他 卻 有 無 比 自 信 : 「 之 前 有 個 朋 友 話 要 搵 我 做 model , 叫 我 拍 平 面 廣 告 , 但 我 驚 被 人 呃 , 所 以 無 接 , 其 實 我 對 娛 樂 圈 一 興 趣 都 冇 。 」

食 豐 胸 丸 變 B cup
Anka 不 斷 問 記 者 : 「 出 面 傳 鄭 秀 文 有 癌 症 , 系 咪 真 ? 我 見 過 BoBo ( 陳 文 媛 ) 真 人 , 都 唔 系 好 高 … … 你 睇 我 , 兩 邊 眉 尾 都 剃 了 一 節 , 所 以 我 日 日 都 要 畫 眉 ! 」 Anka 邊 說 邊 與 女 記 者 步 入 女 廁 。
單 憑 肉 眼 看 , 估 計 Anka 的 上 圍 有 33B , 記 者 好 奇 問 他 是 否 真 材 實 料 ? 他 讓 記 者 隔 外 套 摸 , 親 身 感 受 後 發 覺 其 「 胸 部 」 真 的 似 女 人 胸 。 Anka 鬼 馬 地 說 : 「 有 1cm 厚 胸 塾 托 住 ! 你 唔 知 男 仔 食 豐 胸 丸 都 有 用 , 我 之 前 有 食 過 , 在 屈 臣 氏 買 , 約 二 、 三 百 蚊 。 食 近 兩 年 , 真 的 有 效 , 胸 部 由 平 坦 升 到 依 家 的 B cup 。 如 果 唔 系 呀 , 被 人 撞 到 個 bra 好 容 易 凹 落 去 , 好 肉 酸 。
「 我 依 家 系 有 罅 ( 乳 溝 ) , 有 時 唔 帶 bra 出 街 都 有 睇 頭 , 但 就 ( 乳 房 ) 分 得 較 開 。 不 過 呢 大 半 年 停 食 , 因 為 驚 藥 有 荷 爾 蒙 成 分 , 會 對 我 發 育 健 康 有 影 響 , 始 終 我 未 決 定 想 做 男 人 定 女 人 。 反 正 藥 有 效 , 將 來 有 需 要 再 食 番 都 得 。 」

入 女 廁
Anka 習 慣 入 女 廁 , 據 大 律 師 陸 偉 雄 指 , 男 性 入 女 廁 可 能 觸 犯 游 蕩 罪 , 除 非 當 事 人 可 以 證 明 自 己 沒 有 不 軌 企 圖 。

從 未 勃 起 過
近 看 他 的 下 體 , 貼 身 熱 褲 完 全 沒 隆 起 跡 象 。 「 因 為 我 將 那 話 兒 卷 在 一 旁 , 收 得 好 埋 。 試 過 以 前 有 個 男 朋 友 乘 我 飲 醉 酒 時 , 摸 我 上 面 同 下 面 , 都 無 發 覺 呀 ! 」
Anka 之 前 在 「 巴 西 燒 烤 」 工 作 時 認 識 了 林 仔 : 「 起 初 我 想 激 一 個 我 好 憎 、 但 又 好 林 仔 waitress , 所 以 就 扮 拍 拖 , 經 常 餐 廳 內 互 叫 老 公 老 婆 , 一 星 期 後 , 佢 突 然 話 不 如 真 系 試 下 一 齊 , 我 答 好 呀 , 就 一 齊 。 林 仔 都 幾 純 品 戇 直 ! 」
Anka 憶 起 上 星 期 四 凌 晨 時 分 : 「 我 一 個 人 悶 悶 就 落 樓 下 7-11 買 九 江 雙 蒸 , 之 後 去 對 面 的 公 園 一 個 人 飲 。 飲 到 悶 悶 醉 醉 , 就 打 俾 林 仔 , 同 他 講 分 手 , 之 後 的 事 就 沒 有 印 象 。 我 對 他 無 什 麼 感 覺 , 如 果 當 日 唔 系 搞 到 要 報 警 , 佢 唔 會 知 我 系 男 仔 。 而 家 提 起 佢 都 , 唔 想 再 講 喇 。 」
Anka 先 後 與 兩 名 TB 和 五 個 男 仔 拍 施 , 除 了 TB 「 男 友 」 外 , 所 有 男 友 都 不 知 他 的 真 正 身 份 , 亦 鮮 有 身 體 接 觸 , Anka 坦 言 沒 性 欲 , 仍 是 「 處 女 」 : 「 極 其 量 只 系 拖 手 , 唔 會 攬 及 錫 , 因 為 我 唔 鐘 意 , 亦 都 唔 需 要 ! 我 連 夢 遺 、 勃 起 、 射 精 都 未 試 過 。 」
「 如 果 個 男 仔 多 手 多 腳 , 我 一 定 唔 會 客 氣 , 用 手 肘 鋤 他 , 以 前 我 的 TB 男 友 就 被 我 打 過 。 」 他 拿 有 關 被 指 「 野 蠻 女 友 」 的 報 道 笑 說 : 「 我 唔 介 意 被 人 話 野 蠻 女 友 , 但 我 介 意 被 人 知 我 系 男 仔 , 如 果 有 人 夠 膽 我 面 前 話 我 『 人 妖 』 , 我 就 會 想 打 人 。 」 習 詠 春 和 跆 拳 道 黑 帶 的 Anka , 習 慣 為 自 己 建 立 保 護 網 , 避 免 人 家 觸 動 他 的 要 害 : 「 我 唔 介 意 人 家 我 面 前 講 我 , 但 唔 鐘 意 人 背 後 話 我 ! 」

掛 住 媽 媽 扮 女 人
Anka 家 境 雖 小 康 , 但 中 三 已 輟 學 。 他 六 歲 時 父 母 離 異 , 他 跟
祖 父 母 同 住 柴 灣 樂 軒 臺 , 祖 父 開 設 室 內 設 計 公 司 , 父 親 是 公 司 的 設 計 師 , 後 來 再 婚 。 初 時 Anka 偶 然 會 去 見 見 媽 媽 , 或 收 到 她 的 信 , 但 五 年 前 , 祖 母 阻 止 母 子 見 面 : 「 因 為 媽 媽
澳 門 開 夜 總 會 ,

覺 得 佢 唔 正 經 , 唔 俾 我 見 她 , 及 收 起 了 她 寄 給 我 的 信 ! 」 自 此 二 人 便 失 去 聯 絡 。
「 我 媽 媽 好 靚 , 仲 有 親 戚 話 我 生 得 似 媽 媽 ! 佢 係 泰 國 華 僑 , 以 前 做 model , 重 拍 過 武 打 電 影 , 好 靚 、 好 有 女 人 味 。 媽 媽 好 錫 我 , 小 學 時 日 日 送 我 返 學 、 放 學 , 其 實 我 好 掛 住 媽 媽 … … 」 原 來 思 母 情 切 , 令 他 穿 上 女 裝 扮 女 人 。
「 十 一 歲 , 有 次 掛 住 媽 媽 ,
屋 企 見 到 媽 媽 的 OL 黑 色 套 裝 , 就
上 身 。 當 時 覺 得 好 靚 同 好 似 我 媽 媽 , 好 想 扮 她 。 」 Anka 當 時 已 留 有 一 把 及 腰 秀 髮 , 後 來 爸 爸 要 剪 他 頭 髮 , 即 跑 到 窗 前 要 生 要 死 : 「 他 試 過 趁 我 睡
時 , 偷 偷 剪 我 的 頭 髮 , 翌 日 即 與 他 大 打 出 手 。 」 家 人 雖 反 對 他 扮 女 人 , 但 因 Anka 脾 氣 大 , 最 後 都 隻 眼 開 隻 眼 閉 。
記 者 直 問 Anka 想 不 想 變 性 做 「 真 女 人 」 , 他 顯 得 很 迷 惘 : 「 之 前 學 校 安 排 我 見 過 心 理 醫 生 , 醫 生 話 我 只 係 鍾 意
到 成 個 女 仔 , 但 就 未 必 鍾 意 做 真 正
女 仔 。 其 實 我 都 唔 知 我 想 做 男 定 女 , 我 問 過 醫 生 有 關 變 性 手 術
資 料 , 但 做 完 就 無 得 返 轉 頭 , 叫 我 諗 清 楚 ! 」
心 理 醫 生 陳 仲 謀 指 , Anka 有 易 服 傾 向 , 可 能 覺 得 生 錯 男 兒 身 , 還 有 機 會 變 回 男 性 ︰ 「 他 還 年 輕 , 對 性 別 未 完 全 認 同 , 希 望 他 獲 得 心 理 治 療 後 能 改 變 想 法 。 」
「 有 時 我 對 住 男 友 , 會 覺 得 沒 有 坦 白 向 他 講 出 自 己 真 正 身 份 , 好 似 好 對 佢 唔 住 , 有 點 內 疚 感 … … 但 有 時 又 唔 知 點 解 , 會 覺 得 好 憎 佢 , 就 想 一 巴 打 埋 去 。 」
Anka 說 自 己 不 是 憎 恨 男 性 , 但 每 當 拍 拖 時 , 便 會 對 男 友 無 故 發 洩 , 自 己 也 覺 得 厭 煩 , 他 就 是 這 樣 一 直 在 愛 與 憎 恨 之 間 輪 迴 受 苦 。

校 服 美 少 年
從 03-04 年 的 學 生 照 中 , 已 看 出 他 是 同 學 間 最 靚 仔 的 一 個 , 放 學 後 他 便 立 即 穿 回 女 裝 衫 。 ( 校 服 經 電 腦 處 理 )

頂部

ah_chu46 (阿朱)     Rank: 1
新天藍會員
性別 男
UID 37

精華 1
帖子 278
積分 -244   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-23
來自 香港﹐身在加拿大toronto ... ... ...
狀態 離線

咁神奇

頂部

bbtong     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 128

精華 0
帖子 349
積分 144   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-7-12 03:02 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 bbtong 為MSN好友 通過MSN和 bbtong 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!
嘩...都幾恐怖架喎....

頂部

dragonli     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 101

精華 0
帖子 423
積分 1190   詳情

閱讀權限 50
來自 一個遙遠的星球
狀態 離線

佢又真係幾靚既

頂部

無主孤魂     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2006-7-12 06:29 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!
嘩......扮女人就可以入女廁.....
仲成世界既?????

加利仔有 3 樣野唔好:無速度 ,跑得慢 ,唔夠快。
頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-7-12 08:55 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
激似林志玲.......omg.......really?

頂部

冬冬     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 314

精華 0
帖子 434
積分 251   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-29
來自 汽水樽裡的咖啡
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 dragonli 於 2006-7-12 03:07 PM 發表
佢又真係幾靚既

出追人吧~!!

頂部

siubandgi     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (-__-")
性別 男
UID 145

精華 0
帖子 666
積分 1136   詳情

閱讀權限 50
來自 HK
狀態 離線

發表於 2006-7-13 10:30 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 siubandgi 為MSN好友 通過MSN和 siubandgi 交談
但係都真係扮得幾似ga wor...

頂部

水中藍
性別 保密
UID 101

精華 0
帖子 423

閱讀權限 50
來自 一個遙遠的星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 冬冬 於 2006-7-13 01:10 發表

出追人吧~!!

嘩,乜咁益我呀!

頂部

水中藍
性別 保密
UID 101

精華 0
帖子 423

閱讀權限 50
來自 一個遙遠的星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 siubandgi 於 2006-7-13 10:30 發表
但係都真係扮得幾似ga wor...

會唔會用生得幾似會更好呢?

頂部

快速美言