遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 禽獸兄弟輪姦14歲女 設大食會陷阱 同學害校花
  雪葩     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 11544

精華 0
帖子 8
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-9-9

禽獸兄弟輪姦14歲女 設大食會陷阱 同學害校花

學害校花 (太陽) 09月 25日 星期一 03:00AM

【太陽報專訊】一名十四歲的品學兼優少女,日前與一班同學到一名十五歲男生位於青衣的家中聯歡,在同學們相繼離開後,屋內只留下少女及其餘兩名同學一同玩啤牌,涉案男生疑色心頓起,將受害少
廣 告
女拉入房強姦,碰巧男生的十九歲兄長返家,目睹事件後非但沒有阻止,更涉嫌「加入戰團」將她輪姦,在場的兩名同學竟冷眼旁觀。受害少女飽受蹂躪後不敢告知家人,直至親姊揭發始報警,涉案三男一女學生已被警方落案起訴,今日提堂。

消息透露,涉案十五歲男生及受害少女同於葵青區一間中學就讀,受害少女雖然年紀輕輕,但樣貌標致,成績優異,屬「校花一族」,迷倒不少男同學。本月十三日,涉案男生以新學期剛開始為由,邀請十多名分別中三及中四的同學,到其位於青衣的寓所舉行大食會聯誼,眾人大玩啤牌及其他集體遊戲。

藉詞玩輸 入房「懲罰」

直到夜幕低垂,大部分同學都相繼離開,當時受害少女正與涉案男生以及另外一男一女同學(分別十六及十五歲)在玩啤牌,由於少女太投入,故其他同學離開亦不以為意,加上尚有另一名女同學在場,故少女放心留下繼續玩樂,完全不察覺已逐步步向色狼的陷阱。

據悉,涉案男生藉詞少女玩輸啤牌,強行拉她入房說要「懲罰」,少女雖奮力反抗,無奈力氣不及該男生,終被拉入房內強姦,在場兩名同學目擊事件,竟袖手旁觀。禍不單行的少女,在被男生強姦時,男生的十九歲兄長剛巧在外消遣完畢返家,赫然發現弟弟與少女一絲不掛地躺在床上,少女雖不住哭叫呼救,但懷疑有人因此而被激起性慾,不但沒有阻止,還乘勢加入將少女輪姦,更恐嚇她不准報警,否則會到其學校對她不利。

警疑預謀 拘三男一女

少女飽受摧殘後逕自返家,一直不敢將醜事告知家人,惟數日後其姊察覺到她情緒抑鬱,終日茶飯不思,在多番追問下,少女終說出被姦經過,其姊知道後如晴天霹靂,與家人商量後,在本月二十一日報案。警方接報大為緊張,交由葵青警區重案組接手,並根據受害少女的口供,於同日將涉案人士拘捕,當中除了懷疑干犯強姦的兩兄弟外,事發時在場坐視不理的另外一男一女同學亦一併被捕,警方懷疑兩人一早與人合謀「引受害少女上釣」。

警方發言人證實,本月二十一日拘捕三男一女,年齡由十五至十九歲,懷疑他們涉及本月十三日區內一宗強姦案,四人分別被落案控以「強姦」及「協助及教唆他人強姦」罪名,現時不准保釋,今日在荃灣裁判法院提堂。資料顯示,葵青區在今年六月至七月期間,共發生二十三宗性罪行案件,當中包括十六宗非禮、五宗與未成年少女發生性行為、一宗強姦及一宗向十六歲以下兒童作出猥褻行為案件。

最後編輯: mickeyGoUp : 2006-9-26 01:02 AM
頂部

期待郎中...     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (我等待著你,只是你不知。)
性別 男
UID 1550

精華 0
帖子 1152
積分 1165   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21
來自 雪之都...
狀態 離線

發表於 2006-9-25 05:52 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 期待郎中... 為MSN好友 通過MSN和 期待郎中... 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!
你咁貼好似唔係好啱噃~~~
不過你依一單新聞真係好好!!!
我覺得依班男生簡直就係人渣啦~~~
見到唔阻止不突只!!!
仲要加入戰團!!!
簡直係無天理呀......

頂部

wcm100     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 1127

精華 0
帖子 66
積分 176   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-17
來自 Hong Kong
狀態 離線

呢種新聞就反影今日香□青少年的道德水平下降. 但誰之錯?  

D細珞一早就唔理三七二十一. 做得就做. 因為太早熟. 我怕呢几條靚仔食得多. 到呢次撞正板都唔定. 一於要入勞教所受教.

頂部

flash2man (我愛芙蓉姐姐)     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 19

精華 0
帖子 4160
積分 5664   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-23
來自 活在芙蓉姐姐世界
狀態 離線

呢個十九歲兄長就真係有點兒過份呀......

頂部

Jello     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (藤原愛恵)
性別 女
UID 107

精華 0
帖子 416
積分 2411   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-24

簡直過份,唔報警之外,仲要姦埋一份,
直頭係禽獸所為
唔死都冇用

頂部

小神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 11831

精華 0
帖子 2634
積分 1386   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-9-12
來自 天堂
狀態 離線

世風日下...道德淪亡..

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

有時做家長都幾擔心 ,
生d仔女唔生性又成日憂心 !
生得個女咁乖巧 , 又擔心俾人....
唉 ! 真係鄧個女仔同佢家人難過 !

所以我個仔d同學上親o黎玩 ,
(同埋要佢唔好一大班人上人地屋企 ,
要聚會如果唔係自己家中就最好出街 !)
我一定在場以確保大家唔會玩過龍 ,
就算唔係強姦係非禮都唔好啦 !

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

我覺得個阿哥~~~~
唔單只唔阻止佢地~~~~~
仲強姦埋個女仔~~~~~~
好過份lo~~~~~
做阿哥ge~~~~
唔去報警~~
仲做埋一份~~~~
個細佬都唔知係咪比佢教壞ge~~~~

另外戈2個同學~~~~~
明知佢地搞個女仔~~~~
都唔去阻止~~
仲有報導話戈2個同學~~~~~
尤其係個女仔~~
一邊向人地道歉~~
一邊教其他人清理現場~~~~~~
其實個女仔有無諗個~~
佢有可能係下一個受害者呢~~

仲有~~~~
玩還玩~~~
要留意身邊發生咩事~~

頂部

雪葩     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 11544

精華 0
帖子 8
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-9-9

回覆 #2 期待郎中... 的帖子

我想新聞 係沒對錯~  對錯只限於人...   "  為了引人入來..一定要貼一些特別的news

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

其實我覺得段新聞係有問題
0個兩兄弟點都唔岩
但係個女仔都有錯
我覺得有少少係自動上上門
比細佬搞完,仲唔即刻就去報警
仲要留0係人地屋企訓覺,係唔係有少少講唔通呢

時下年青人諗咩真係好難明
做既係一個版本,之後後悔講出黎既又係另一樣

雪葩 :
是不是送上門 我不可否定~~ 但我早過了 14歲 根本不可以用常理去理解他們的思想.. 你想想十多歲時都做了什麼事 .. 基本上 我覺得他們都需要負責任-.- 不論男女

頂部

快速美言