遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [旺角] [美國菜] CHARLIE BROWN CAFE
  Snowcat     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 161

精華 0
帖子 468
積分 53   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24

[旺角] [美國菜] CHARLIE BROWN CAFE

餐廳名稱 CHARLIE BROWN CAFE
菜式 美國菜
主要地區 旺角
地址 旺角登打士街43H號登打士廣場2樓
電話 2388-8202

呢間野係我今年summer返香港時去既....亦都係第1次去
我同我個friend一人叫左個凱撒沙律~我個friend再叫多左個拿破崙蛋糕
個蛋糕拒就話OK....但係個沙律就唔太得...拒個碟係苦既!
都唔知咩事苦..不過因為我都叫同樣既野,我果碟就無問題
所以就同左個manager講..甘拒就送返杯野飲比我地補返數
服務態度都尚算OK...不過拒好似唔多信碟野有問題甘
但講真..我地叫左2碟一樣既野, 應該係一樣味架麻.....
總結..呢間野只係一般(食物+服務) 但拒裡面D裝修就幾好
D食物既賣相好, 但味道就一般囉...

呢個就係我個FRIEND叫既蛋糕

呢個係拒送果杯野飲...係凍朱古力(好甜)

Rating:
1 review
頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2006-9-23 12:37 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
咁裡面有無snoopy架?

Snowcat :
有架, 總之個賣點就係拒地果套野囉..

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

pat258     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 452

精華 0
帖子 53
積分 261   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-5
來自 加港兩邊走
狀態 離線

呢d「主題鋪頭」,以前有 Hello Kitty、而家有 Charlie Brown......  鋪頭個主題、裝修當然夠吸引 (對女仔來說),但通常食品質素都是十分之一般.......  賣「卓頭」,唔係賣「好味」。

有錢不是萬能,但無錢就萬萬不能!
頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2006-11-17 06:04 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
Snowcat :
有架, 總之個賣點就係拒地果套野囉..

乜嘢?
有嘢送?

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

Snowcat: RMK added - PID 29443 [ view ]

最後回覆日期: 2006-11-9 03:58 AM
  編輯帖子
快速美言