遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 見外國人買京都念慈菴~
elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718
積分 2402   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

回覆 #60 ohahamok 的帖子

咁ohahamok 你真係要小心保重身體, 俾些耐性介口 ,
我聽人講一刀切對身體影響好大 , 一樣有其他後遺症

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-9-25 06:15 AM 發表
咁ohahamok 你真係要小心保重身體, 俾些耐性介口 ,
我聽人講一刀切對身體影響好大 , 一樣有其他後遺症

多謝關心 ~
不過我身邊好多朋友都係30幾歲就有呢個病 ,
有d做咗手術但要長期保充賀爾蒙 ,
唔知點解選擇手術果d都係醫護人員 ?
但我諗"子宮"始終係一個大器官可保存就保存 !
不過城市人太講求效率 , 好多都唔想晒時間同埋唔信中藥 !

haha !題外話 , 最近有套韓劇就講劇中女主角又係呢有個病,
佢好驚做完手術之後唔能夠生仔 , 所以買咗個子宮模型哀悼 !
當我睇到套劇真係覺得好好笑 ~ 但又好無奈 .......

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

冬冬     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 314

精華 0
帖子 434
積分 251   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-29
來自 汽水樽裡的咖啡
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ohahamok 於 2006-9-23 16:02 發表

pm咗你 ! 如果有咩唔明就再聯絡 ~

唔該晒你!! >3<"

頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 冬冬 於 2006-9-26 02:14 AM 發表

唔該晒你!! >3<"

唔駛 ! 希望對你朋友有幫助啦 ~

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

三姑: RMK added - PID 27593 [ view ]
三姑: RMK added - PID 27594 [ view ]
三姑: RMK added - PID 27638 [ view ]

最後回覆日期: 2006-9-22 12:41 AM
  編輯帖子
快速美言