遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [推薦] [資訊]美國郵購方法
ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

[資訊]美國郵購方法

好多香港或者其他地方既朋友都好想上網買美國website既野
不過呢0的網站往往都唔會ship0的野去美國以外既地方
有左佢,無論你0係邊,都可以用internet買美國貨
www.packageexpress.com
我唔係賣廣告,只不過係想介紹一下

只要你sign up左,佢就會比一個美國地址(Physical address)你
而你買既既時間,就用呢個地址做shipping address
當package express收到你既package就會即日email你,問你想用邊一種方法寄個package比你
每一次收費 $3 US + Actual shipping cost

呢個方法方便快捷,有唔需要麻煩美國朋友
我今日就用左呢個方法訂左POLO.COM,收到貨後再同大家報告!

最後編輯: 斯仔 : 2006-9-20 02:48 AM
頂部

安娜     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 3128

精華 0
帖子 664
積分 106   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-2
來自 等待火星的金星
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ykwan850 於 19/9/2006 02:48 PM 發表
好多香港或者其他地方既朋友都好想上網買美國website既野
不過呢0的網站往往都唔會ship0的野去美國以外既地方
有左佢,無論你0係邊,都可以用internet買美國貨
www.packageexpress.com
我唔係賣廣告,只不過係 ...

真的...
如果係真的我就好想試下啦..
我有好多都買唔到嫁....
不過係咪安全嫁??

ah_cho :
我上過其他forum,佢地話呢個係最好
有幾十個post試過,都話收到貨窩

我岩岩訂左野,等我試左,再話你知啦

頂部

斯仔     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 150

精華 0
帖子 248
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

發表於 2006-9-20 02:49 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 斯仔 為MSN好友 通過MSN和 斯仔 交談
收3蚊咁平....幾好wo~
不過我就冇咩用=="我住係usa既
如果有日本既就好la~

ah_cho :
日本都有呀,我都有見過

http://www.maildropnet.net/

呢個係其中一個,都幾貴
你可以search下,應該有0的平0的

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

有update啦
我個package已經由polo.com send左去package express啦
真係快,佢地一收到就email左我啦
而家我等緊佢地比price quote我

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

ykwan850: RMK added - PID 26458 [ view ]
ykwan850: RMK added - PID 26571 [ view ]
ykwan850: RMK added - PID 26571 [ view ]

最後回覆日期: 2006-9-20 03:46 AM
  編輯帖子
快速美言