遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 致各位以前吹水湖及宜家茶舍既朋友入黎傾傾...及想呼籲大家....
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

米奇他已為本壇“奴”心“奴”力. <-- 米奇你真係可憐~
無啦啦變左“奴”力~~

係勞心勞力呀各位~

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

無主孤魂     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

發表於 2006-9-21 11:17 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-9-21 09:53 PM 發表
米奇他已為本壇“奴”心“奴”力. <-- 米奇你真係可憐~
無啦啦變左“奴”力~~

係勞心勞力呀各位~

哎呀....我故意用呢個"奴"字架.....
你唔覺得米奇已經做左呢個壇既 "奴隸" 啦咩.... 成日比我地煩住....仲要隨call隨到(specially for someone)......
我d 中文....應該冇某人咁差呀......

加利仔有 3 樣野唔好:無速度 ,跑得慢 ,唔夠快。
頂部

三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

咁又唔好咁講﹗米奇唔會當自己係既~
有一個自己既論壇﹐唔會覺得係“奴”既~
反而為左幫人﹐就會有小小囉~

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

無主孤魂     Rank: 3
青出藍
性別 男
UID 186

精華 0
帖子 432
積分 287   詳情

閱讀權限 40

發表於 2006-9-21 11:37 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 無主孤魂 為MSN好友 通過MSN和 無主孤魂 交談 Gmail ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-9-21 04:22 AM 發表

喂, 阿無主先生, 你俾人出  warning , 可能是你個 post 有問題啫 ,你應該自己好好檢討下,
未必關人地事既 , 就算有人投訴你 , 都好平常啫 , 言論自由喎 , 只要大家心平氣和 ,
客客氣氣 , 意 ...

又口痕痕.....發下噏瘋先.....

先多謝咁多位對我既心情既關心.....
但可以同咁多位講.....
我並未有對紅字有所不滿.....我亦樂意及尊重本壇之決定.....(雖然我覺得此警告之疑點實在存在)

至於elia所題及之問題.....我當然有憑有據 ,先唔會亂估啦 ,
無憑無據的....我唔會亂講既.....哈哈....

當然.....言論自由既重要.....我亦非常重視....
所以我亦都好歡迎會員"alanhkk"作出回應....但可惜....
未知是他本人事務繁忙....或是無意回應....繼續在背後投訴投訴及投訴...
以至我仍未收到"alanhkk"之任何回覆或回應

至於另一位雙王 (XT王及XG王) Edmund....我已與她有所溝通....
她並未有對我所作之言行有任何不滿....亦未有對號入座....
相信她亦理解我於#1所指的並不是她....而是遊戲天王之主持...

在此.....本人(無主孤魂)十分之期待會員"alanhkk"之回應及回覆.....

好啦.....我講既.....應該都差唔多啦....
相信...我亦講得非常清楚及明白.....除非.....你中文之程度真得有限吧~~~

加利仔有 3 樣野唔好:無速度 ,跑得慢 ,唔夠快。
頂部

DAZE     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-27

唔鐘意個個人..um..我覺得自己知咪得law..條友係乞人憎既..唔使講白都有人同你一齊媽佢la....

況且...本人立場黎講...如果我唔鐘意個個人..我一見到佢.一有位我一定狠狠地入佢.我唔會唔理/排斥佢..佢以後都唔上黎...少左個人比我娛樂..到頭來"舌底"個個咪我....心情唔好個陣...見到佢又可以文字崩潰下佢...宜家佢就咁驚左.以後唔黎.咪盞益鬼左佢....

頂部

小美     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273
積分 1137   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-28

QUOTE:
原帖由 無主孤魂 於 2006-9-21 11:37 PM 發表

又口痕痕.....發下噏瘋先.....

先多謝咁多位對我既心情既關心.....
但可以同咁多位講.....
我並未有對紅字有所不滿.....我亦樂意及尊重本壇之決定.....(雖然我覺得此警告之疑點實在存在)

至於e ...

原來小鬼鍾意見紅

無主孤魂 :
......見紅好......見紅即係安全嘛....

頂部

花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

不過,無主呀~如果你呢個主角是個樣靚身材正的 ABC 竹昇妹
只係中英文都唔係咁好、人際關係又因為某 d 問題唔係咁好、又鐘意週圍挑釁下人
事無大小都鐘意告比先生聽的嬌嬌女
咁樣你會唔會覺得好過一點呀?
靚女喎,見紅都抵返晒喇

我記得佢比過 d 挑逗性的圖片同 pm 你架
不如比 d 幻想空間自己丫
或者你會慢慢愛上佢呢。。
哈哈~~~~諗下都好好笑

無主孤魂 :
咪就係.......我要樣靚身材正既竹昇妹.....
最好...有少少開放就good fit 啦.....哈哈...

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

無主孤魂 :
......見紅好......見紅即係安全嘛....

唔怪得你今次見紅, 見得咁老懷安慰喇

無主孤魂 :
簡直.....好似放低在心頭大石咁啦.....幾驚唔見紅呀...

頂部

水中藍 (烈彪嬰兒)
性別 女
UID 283

精華 0
帖子 3273

閱讀權限 50

無主孤魂 :
簡直.....好似放低在心頭大石咁啦.....幾驚唔見紅呀...

咁真係恭喜晒你

頂部

毛滴屎     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 169

精華 0
帖子 674
積分 483   詳情

閱讀權限 40

QUOTE:
原帖由 小美 於 2006-9-22 12:02 PM 發表
無主孤魂 :

咁真係恭喜晒你

以前森林都好似有﹐可以洗底既

頂部

快速美言