诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   Question for Bro Egg

Set by Flora on 2018-9-21 09:18 PM
標題: 9月21日(星期五) Question for Bro Egg 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

9月21日(星期五) Question for Bro Egg 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

Good morning....

question for Bro Egg ----

If you are going to apply a position within your division but different team/different department, will you going to let your direct manager know that you apply? or wait till when you get confirmation you are hired for that position?

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: Flora changed topic to 'Question for Bro Egg'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我呢一刻唔會出聲, 起碼知道自己係最後嗰幾個人選, 嗰時先會同自己個 mrg 講, 我對其他 opening 有興趣想試下, 到人哋真係選妳自然對方

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2018-9-21 09:35 PM 發表
我呢一刻唔會出聲, 起碼知道自己係最後嗰幾個人選, 嗰時先會同自己個 mrg 講, 我對其他 opening 有興趣想試下, 到人哋真係選妳自然對方

then what if same branch but different team and on the same floor?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我都係咁做, 我依家個 team 同之前個 team 係旁邊添, 2個 mgr 都係坐隔離, 我當時都見完無出聲

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

最後係我依家個 mgr 直接同VP 講要請我, 先通知我舊mgr 先再通知請我, 成件事我係最後知請我

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2018-9-21 11:03 PM 發表
最後係我依家個 mgr 直接同VP 講要請我, 先通知我舊mgr 先再通知請我, 成件事我係最後知請我

I'm just curious on how/when will let mgr knows as I talked to some ppl that they said they would let their direct mgr know as the direct mgr and the other mgr reported to the same ED while having their team meeting...

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

妳哋有無 1 on 1 meeting? 有的話就係嗰時講吓工作表現, 有無咩要改善之類, 然後透露想轉環境的心意, 唔需要立即講轉team, 太早講想走而最後又走唔到, 就唔係咁好

頂部

性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391

閱讀權限 50

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2018-9-21 11:18 PM 發表
妳哋有無 1 on 1 meeting? 有的話就係嗰時講吓工作表現, 有無咩要改善之類, 然後透露想轉環境的心意, 唔需要立即講轉team, 太早講想走而最後又走唔到, 就唔係咁好 ...

yes, we do....but only happen in every 3 months....but this year....didn't do it until 2nd quarter....

頂部

快速美言