遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 離題帖子
蘇斯克查(Ewing)     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 403

精華 0
帖子 78
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-2
來自 香港
狀態 離線

離題帖子

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-9-8 04:58 AM 發表

Cool STORY i had never seen

請容許我鬧呢條粉人
人地既不幸~你條屎忽鬼就幸災樂禍
同埋你下下咁挑戰人地既忍耐極限好好玩咩?
你係咪屎眼塞左黃豆無屎痾呀!!!!!
做埋d咁無叉聊既野~~
仲你個簽名檔呀~你識唔識尊重下人呀!!!!
你而家唔尊重人~亦唔好要求人尊重你!!
你就算向咩人投訴我~我可以話你聽~
我唔會改A/C~我等你RE我~
睇你係咪真係有入無出既屎忽鬼~
谷住晒發洩唔到~!!!!!!!
快D RE我呀~!我無你咁得閒呀!!!

頂部

alanhkk     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (XS王 + 積分王)
性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260
積分 1873   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 蘇斯克查(Ewing) 於 2006-9-8 10:18 AM 發表

請容許我鬧呢條粉人
人地既不幸~你條屎忽鬼就幸災樂禍
同埋你下下咁挑戰人地既忍耐極限好好玩咩?
你係咪屎眼塞左黃豆無屎痾呀!!!!!
做埋d咁無叉聊既野~~
仲你個簽名檔呀~你識唔識尊重下人呀!!!!
你而家唔 ...

Please 冷靜
HiHi  Nice to meet you
Where you live in hk ?

曾經攻擊過我的Mars animal!我請你吃正氣*
頂部

蘇斯克查(Ewing)     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 403

精華 0
帖子 78
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-2
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-9-8 10:24 AM 發表

Please 冷靜
HiHi  Nice to meet you
Where you live in hk ?

你呢D屎忽鬼~
我問你野呀~答我啦~
又想做第二個縮頭龜呀!!
唔好逃避我問你既野呀!!!答啦!!!!

頂部

藍之初
性別 男
UID 403

精華 0
帖子 78
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-2
來自 香港
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-9-8 11:06 AM 發表

What what answer you what ?

你唔識中文呀?!扮竹星呀!~
咁就死啦~有中國人唔做走去做假鬼
你仲衰~中文唔得~英文唔掂
你第日乞食呀??!

算啦~都係唔同你呢D無智慧~無知識既人再講
呢D晒老豆老母錢去讀屎片既屎忽鬼
再教精你都係無乜用~你第日食返自己痾果D夠飽架啦~
你唔好再答我啦~我唔明你D英文呀~
返屋企啦你~
唔好再係呢度攪事啦~~

P.S.3姑 俾個警告我~我犯左版規~
廢事有人投訴你不公呀~~

最後編輯: 蘇斯克查(Ewing) : 2006-9-8 11:17 AM
頂部

三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

夠喇~

SOC 冷靜小小。
亦唔好隨便話人。

ALAN 我亦想你改一下你既簽名檔。
上一次簽名檔有粗口﹐團長已經講過你知﹐係唔容許。
我相信今次團長亦唔會例外容許你寫呢個簽名檔。

老實講﹐鴨仔已經無再回你任何帖子﹐你做咩仲要針對人﹖
你係咪真係氣量咁窄呢﹖

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

還有﹐你頭像下面那句﹗﹗﹗

我覺得你好過份﹗請尊重人﹐尊重女性﹐尊重自己﹐OK﹖

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
頂部

alanhkk     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (XS王 + 積分王)
性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260
積分 1873   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21

QUOTE:
原帖由 三姑 於 2006-9-8 11:37 AM 發表
夠喇~

SOC 冷靜小小。
亦唔好隨便話人。

ALAN 我亦想你改一下你既簽名檔。
上一次簽名檔有粗口﹐團長已經講過你知﹐係唔容許。
我相信今次團長亦唔會例外容許你寫呢個簽名檔。

老實講﹐鴨仔已經無再回 ...

i see i see
Nice to meet you 三姑

曾經攻擊過我的Mars animal!我請你吃正氣*
頂部

青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-9-8 11:41 AM 發表

傻鴨 is 女性

唔該你唔好同我辯駁係男性定女性。

你亦唔應該用組口﹐請馬上改簽名檔跟頭像語句。

頂部

jin     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 184

精華 0
帖子 112
積分 167   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 alanhkk 於 2006-9-8 11:47 AM 發表

Which word is bad words over there =.= ?

先生,請問你小學畢業未? 你既態度好似一 d 以為自己好型既小學生,無聊兼幼稚。
我覺得你好可憐。

頂部

毛滴屎     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 169

精華 0
帖子 674
積分 483   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 jin 於 2006-9-8 12:13 PM 發表

先生,請問你小學畢業未? 你既態度好似一 d 以為自己好型既小學生,無聊兼幼稚。
我覺得你好可憐。

經理人﹐你唔洗為呢D人勞氣﹐你再回佢佢越開心。
等佢自言自語咪得羅。

頂部

快速美言