诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   得罪女神邊有運行

Set by ultraegg on 2013-10-1 12:56 PM
標題: 10月1日(星期二) 得罪女神邊有運行 嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Hmm....seems i know what are you doing now.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

都係一個字 - "懶" , 只要唔好懶, 照完即執, 咁就用咩放法都易啦! 係懶, 照完唔理先搞咁耐

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
都係一個字 - "懶" , 只要唔好懶, 照完即執, 咁就用咩放法都易啦! 係懶, 照完唔理先搞咁耐

Agree.  To be honest....only have small SD card before.  So you have to clean it up for another time to use it.  But now....64GB SD can save up lots of pic....so make us lazy

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
so make us lazy

係呀係呀, 好多時懶唔清張卡, 成日都等影多幾張先執啦, 大把位, 等到爆卡時就無心機執, 求其 backup 咗就算

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

yeah!! that's another reason why i only got the 16GB phone.. so I will be forced to clean up.  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
forced to clean up

咁講, 生果真係好心喎, 唔比人用 external memory card, 迫你地定時定候cleanup

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

waahahahahahaaha!!!!! 咁都俾你睇得穿!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

真係難為咗生果囉, 外人唔明原因, 仲鬧話唔跟 market, 實質佢地先用個心黎對待客人

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咪就係! 但如果佢加個 SD slot, 又俾人笑佢跟風冇創意架! 應該將個 storage 再減低至 4GB,咁就送佛送到西嘞!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
再減低至 4GB,咁就送佛送到西嘞!

咁就要再改改啦, 首先賣起各地區主要 cell phone service provider, 然後直接駁埋 icloud 再lock 死每分鐘 fulll auto sync iphone, 咁單係 data 嗰筆錢賺死佢囉

最後編輯: ultraegg : 2013-10-2 01:12 AM

頂部

快速美言