遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 老千最新相簿加行蹤 , 另今期763期壹本便利,講森林國度飛仔森事件.
  花子姐姐     Rank: 1
新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
註冊 2006-6-24
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 蘇斯克查(Ewing) 於 2006-9-8 10:08 AM 發表
我同花花感覺一樣啦
我到而家都未正式可以信返一個forum
都可以係因為呢個原因
始終用左既心血~信左人既
同埋一大班既開心回憶
竟然變左咁既下場...佢滿口仁義道德
但我聽到佢成日中場人呢下已經知出事...
...

soc,好明白你的心情
亦都好多謝你當初的提點我
如果唔係,我都可能中招都未定

頂部

新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 藍藍∼* 於 2006-9-8 04:07 PM 發表

Mickey不要灰心 ^_^~ (well..我知道你沒有的~^_^)
嗯.. 這樣說吧.....人本來不應該有猜踱別人的心..
我覺得可能你人太好.. 才比他利用你的一腔熱誠.....

一直也覺得你是對forum很熱心的人... 是一個值得 ...

blue blue
你是一個我值得敬佩的年青版主之一
我看過你論壇出關於這件事的 post
我不想過去擾亂你們的平靜
所以只好在這裡回覆你
能夠在森林認識到你也是一件值得回味的事
還記得你的告別 post......過去種種,都是令人感動的

頂部

新天藍會員
性別 女
UID 48

精華 0
帖子 1228
積分 223   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 iceluk 於 2006-9-9 12:30 AM 發表
我現在才知道森林為甚麼要關閉...
原來.. 一粒老鼠屎.. 真係可以浪費一大窩好粥...
希望這老鼠屎早日伏法,讓眾受害人沉怨得雪!

另外.. 我是從森林的舊網址...
才來到新天藍..
但.. 如果.. 我沒有看這個帖 ...

原來.. 一粒老鼠屎.. 真係可以浪費一大窩好粥. <===這一句聽到我好心 up
這一窩粥我們放了很多心血在裡面
點知就係呢粒【屎】搞到前功盡廢
老實講,真是有點心痛的
希望新天藍可以重建一個更美好的空間喇

頂部

星高_(X~sHiNGo)     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 男
UID 191

精華 1
帖子 10
積分 123   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-25

發表於 2006-9-9 05:09 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 星高_(X~sHiNGo) 為MSN好友 通過MSN和 星高_(X~sHiNGo) 交談
住事已已, 回想自己一手打下來的東西, 由自己寫下的 做下的東西 原本全都是給人利用了......
真是很傷心......和米奇一樣.......甚麼「前所未有的默契」、甚麼「兩兄弟拍住上」、甚麼「為社會做一點事」...等....他也和我說過.......
為了森林付出了很多,做了很多.......很多會員會來問我如何可以幫森林......如何可以賣廣告.......我一一也交給了他.........
他利用了我........給他作介紹......結果令到很多人也受騙.....我真是很對不起........
自己給人騙了也罷了.....連累到人......心情真是很不好的.........

他說過要我做醫生....將來「兩兄弟拍住上」搵錢......為會員搵多點福利.........
到頭來只說不做........給人騙了這麼久...........也只可以說自作自受.......

他家我上過.....他媽媽我也見過......只是不明白他為了什麼要這樣做.......

說到底森林是自己眼下成長.......和米奇是開國元老.....他本來也不是這麼的.......
只是在論壇發展到很多人流.......有了名氣.....他心也就紅了......
可見 名 利 錢 是可以令人付上一切..........

[ps 暑假在做工....又要去醫院做實習.....很忙......現在回到英國....又要搞大學選科.....
希望下個星期有空可以寫一下我的故事......米奇不要誤會我走了哦......]

bskybsky :
星高不要傷心啦,第一冇人會怪你,大家都係怪那個衰人.
第二好多人都被騙,大家當初都只係一片好心,而那個人就係騙子心.所以大家都中左招啫.唔關你事.
佢屋企 - 記者上過, 佢媽媽 - 記者見過, 佢 - 扮冇呢個人.

頂部

DAZE     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-27

WHO IS JENNY......唔係唔係...唔應該咁問....
係咪真係有jenny呢個角色....係便利作定還是.???

個肥佬.....-________-||.個look好唔掂..行出黎點都唔似有$佬la.睇到佢個樣.我就諗返起以前中學個陣時個d成身臭汗宿味d髮尾一定有少少濕.個頭又成頭都係頭油.好似幾日冇洗白白個d死肥dol..唔知點解..硬係形住d肥dol個身好q臭/dirty....

bskybsky :
jenny係真係有呢個女仔,佢仲軟弱過wendy,但係佢都肯同wendy講佢被佢衰人呃的經歷!

頂部

kc129     Rank: 1
新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

非常的抱歉,我近呢幾個月都冇時間上黎,
連新天藍開左咁耐我都冇返過黎睇下大家!!
頭先有D時間上黎,見到呢件事終於都暴光啦!
真係太好啦!終於都可以俾大家知呢件事啦!!
唔洗見到佢仲係度續繼呃人!但又無人信咁!!!
我希望大家經過呢件事後,上網要帶眼識人!

頂部

新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2006-9-8 02:41 AM 發表

心同感受
當初一腔熱誠咁幫手搞好森林
點知倒頭來比人擺埋上台
知道事實真相後真是好嬲好慶
佢利用晒所有版主的信用和熱誠來奠定自己壇主的地位
全世界都讚佢是大好人的時候
佢就默默利用我們對佢的信任來 ...

無錯!!呢d叫做心灰意冷!!
諗返以前,幾十個小時唔訓,
都唔知為左咩!!仲好似係自已做左幫凶咁!!唉。。。

頂部

新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 蘇斯克查(Ewing) 於 2006-9-8 10:08 AM 發表
我同花花感覺一樣啦
我到而家都未正式可以信返一個forum
都可以係因為呢個原因
始終用左既心血~信左人既
同埋一大班既開心回憶
竟然變左咁既下場...佢滿口仁義道德
但我聽到佢成日中場人呢下已經知出事...
...

So~c,唔好理人地點睇!
只要對得住人地,對得住自已,問心無愧咪得囉!!
最期碼有我,花花同三姑信你!!

頂部

新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星高_(X~sHiNGo) 於 2006-9-9 05:09 AM 發表
住事已已, 回想自己一手打下來的東西, 由自己寫下的 做下的東西 原本全都是給人利用了......
真是很傷心......和米奇一樣.......甚麼「前所未有的默契」、甚麼「兩兄弟拍住上」、甚麼「為社會做一點事」...等... ...

只要你能夠知佢係個咩人!起碼你及早能夠早日抽身,我地就已經好開心架啦!
唔再俾佢呃!已算萬幸!!唔好諗太多!!

bskybsky :
我又要抱抱.

頂部

新天藍會員
性別 保密
UID 264

精華 0
帖子 192
積分 249   詳情

閱讀權限 20
來自 忘憂山莊
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 花子姐姐 於 2006-9-9 04:07 AM 發表

soc,好明白你的心情
亦都好多謝你當初的提點我
如果唔係,我都可能中招都未定

其實我都算好彩!

頂部

快速美言