遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 老千最新相簿加行蹤 , 另今期763期壹本便利,講森林國度飛仔森事件.
  lijun     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 1029

精華 0
帖子 383
積分 119   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-16

OMG, after reading this, it was a great surprise and disappointment for me.  All along, I thought that he was a nice person and that he really did a lot for Passion Forest.  I even donated some money to PF for it's maintenance though not much.  Never expect Patrick is like that.

bskybsky :
patrick係假名, 佢話自己係建築師都係假既,記者已經查過. 佢d大話連篇, 塑造自己好似大人物,好叻咁, 實質只係一個日日在屋企打機呃錢既老千.

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

估唔到係真有此事=.=

bskybsky :
係,知道都好,起碼唔會俾佢呃.

頂部

yunga     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 188

精華 0
帖子 182
積分 349   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

too bad! If I didn't read the magazine, I don't know the reason lor!
I hope not too much ppls lend the Money to him la!
I feel so sorry for the co-ordinator who works in the passion forum before!
Hope we can create a better forum in here!

bskybsky :
我覺得最可惜就係班版主,辛辛苦苦做左個咁好既forum, 點知俾個咁既人借佢地黎為自己服務,建造一個地方俾佢行騙, 唔止呃左人既錢,仲傷害人既心.

頂部

keith886     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 127

精華 0
帖子 6
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-24

.............

最後編輯: keith886 : 2006-11-11 09:37 AM
頂部

bskybsky     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 53

精華 0
帖子 130
積分 149   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 老千騙財潛水,睇佢幾時坐監.
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 keith886 於 2006-9-7 08:10 AM 發表
wendy係網名bsXXbsXX jenny是否網名王分??
你真係自已透支都借錢比人.....你人都幾好喎......

jenny不是王分, 邊個係邊個唔重要,仲有好多好多人被佢呃左錢 佢地都係受害人..,又可以話佢地太好人,太信人,太蠢,乜都好,呢段報導最重要既訊息,係話俾大家知唔好輕易相信陌生人,唔好亂借錢俾人.

同埋話俾大家知呢個壞人既行騙技倆, 我可以話你知佢會借晒你d錢,跟住叫你問銀行借,問朋友借, 講到你唔借俾佢,佢就死梗. 到借無可借個陣,或叫佢還錢個陣,就一係發惡係咁大聲鬧, 一係鬧所有森林版主點衰點破壞佢個森林國度(因為有版主見義勇為,將佢d惡行宣揚). 一係索鼻扮喊腔,扮全世界對佢唔住,話佢自己俾人呃左幾百萬,你個萬蚊算係乜野.

最可憐,仲有幾個人同飛仔森有聯絡,當佢係大好人,大偉人,信佢講野信到十足,仲借錢俾佢,幫佢錄bt,(但係飛仔森話由此始終,所有森林出品既bt都係佢一個人錄,只係用其他人既名義出,佢地唔識錄野), 呢d人真係願主保祐佢地快d醒覺.

大家諗下,如果佢真係好似佢咁講,之前有幾百萬身家,咁森林點解仲要籌款?佢話租個server要五千蚊一個月,一陣又話有agency三千蚊,一陣又話個server放在佢屋企,我問過米奇就唔係真囉.

點解那幾個仲係痴心信佢既人,自己唔搵下真相? 佢講乜你地都信?有咩證據顯示到佢講既野係真先? 至少佢講佢自己係建築師係假, 佢講話某版主講佢同(某車牌名既人)呃捐款, 咁你有冇親耳親眼見到聽到某版主講既野先?

佢夠同我講話閂森林報警,唔會刪除任何資料, 點知米奇一開番森林,我就發覺我寫兩篇關於呃錢既事件文章被刪除,仲有好多版主,vip (全部知佢係騙徙既人)都被佢革職.

點解你地完全唔聽其他人講野,只信一個咁既人講咁白痴?

吳生呃我話比大耳窿追數,向我借錢後唔還仲改電話,改ym潛水.我一定會繼續做野既放心.
頂部

三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

點都好﹐其實最緊要識得唔好太易信新識既朋友~
世途險惡呢~

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

tungb     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 593

精華 0
帖子 1712
積分 366   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-7-9
來自 瘋SHOW茶座
狀態 離線

我覺得最可惜就係班版主,辛辛苦苦做左個咁好既forum, 點知俾個咁既人借佢地黎為自己服務,建造一個地方俾佢行騙, 唔止呃左人既錢,仲傷害人既心.

(((

bskybsky :
係呀,好多人仲好懷念森林既日子.

頂部

叮叮點心     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 2896

精華 0
帖子 13
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-2
來自 HK
狀態 離線

我個朋友係前森林其中一位版主,佢地D版主會間中有聚會,佢比個聚會時D相我睇,佢仲話佢咪係壇主,真係估唔到佢係咁既人!

bskybsky :
好多版主中左招啦.

頂部

ka*chun     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 27

精華 6
帖子 1175
積分 922   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 Passion forest
狀態 離線

QUOTE:
bskybsky :
我覺得最可惜就係班版主,辛辛苦苦做左個咁好既forum, 點知俾個咁既人借佢地黎為自己服務,建造一個地方俾佢行騙, 唔止呃左人既錢,仲傷害人既心

突然間覺得自己係佢ge幫凶.....(((
= =""

bskybsky :
而家唔係咪得囉.

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2006-9-7 11:00 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
借錢前真係要三思~~
有d人就係唔熟唔食~~=.=

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

快速美言