诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   表演啪晒一碗飯

Set by ultraegg on 2012-3-1 01:36 PM
標題: 3月1日(星期四) 表演啪晒一碗飯 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
我幾時食咪我幾時記得餵囉

咁咪死得魚囉, 妳本身都只係食一粒蘋果咁大把, 妳食完又要記得喎, 班魚仔打冷宵夜埋都未必等到啦

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
A squirrel bite and destroy the fiber cable on the electric pole......

搞咁耐先搵到問題?? 唔係一早嘈ISP 咩?

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

世上就係有咁啱得咁橋...昨日隻死松鼠一咬爛我哋條fiber時,就差唔多同一時間,響Mississauga有工人唔小心挖斷咗我哋ISP嘅另一條大光纖cable. 所以全世界去哂果邊去維修(they think we lost connection because of someone destroy in there). But after they fix it....8 hours work...we still not back online.  They troubleshooting...最後發現係響我公司街口條電燈柱上嘅fiber cable 俾松鼠咬爛咗!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

冇咁岩既! 一定有陰謀!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

有冇 CSI team 黎鑑證過係松鼠咬架呢?

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
冇咁岩既! 一定有陰謀!

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
有冇 CSI team 黎鑑證過係松鼠咬架呢?

no la.  But they said...for that height of the pole....only 松鼠 will climb up there.

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: 冇咁岩既! 一定有陰謀!

我覺得隻松鼠係替死鬼囉, 應該係佢地唔記得咗呢邊都有問題, 到BEN 再投訴時, 先搵隻野出黎做藉口! 相都有得睇, 有晒 cover, 又唔係有咩食物殘渣, 點會去咬呀, 再者o尋日咁的天氣, 我係松鼠都搵地方保暖, 仲點會周街走亂咁咬呀

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我覺得隻松鼠係替死鬼囉

頂部

快速美言