诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   呀囡比人罰

Set by ultraegg on 2012-2-28 01:05 PM
標題: 2月28日(星期二) 呀囡比人罰 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: egg, 佢果然係難搞呀下!

都預咗有咁事發生, 但估唔到咁快啫! 其實佢OK乖, 睇佢事後的反應都知, 但估唔到佢會咁爛玩啫, 玩到唔理老師的指示! 今次事件唔係罰佢一個, 連同佢玩嗰個都一齊罰, 咁佢都唔算最曳.......... 啩

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

Ben, 我無問題喎! 應該同米奇講一樣啦, cache memory 出事! BTW, 我o尋晚覆個 post 睇咗未?

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
應該同米奇講一樣啦,

it works now.  

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我o尋晚覆個 post 睇咗未?

Yes, thanks for your info.  May plan to buy a new car (SUV)....so asking people around me.  

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

其實我都幾鐘意三菱,但擔心parts, 同維修貴。

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
但擔心parts, 同維修貴。

因為係J 車, 依家日本的情況, 係有可能某類唔係咁常見的 parts 可能要耐 d 時間先訂到, 但我就未遇過, 次次都係即日有車拎返, 係試過一次多等多2個鐘先整好! 維修價... 同以前架 accord 比都係差唔多, 換油卅幾, services 由$100 至$350 咁上下. SUV 真係幾方便, 諗得過, 我地都係咁先換 SUV

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

Also think about Nissan.  But Elaine like honda

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我就覺得係見人見智勒。可能因為我地唔係成日要拎好多野出街,所以我地有時用 SUV,有時用架普通房車,又唔覺得架房車好唔放便既。不過講開 SUV,最有用可能係初時出街要幫小米換片時,有時可以打開個 trunk 訓佢係裡面換。  如果諗住生多過一個,真正方便可能會係一架 minivan!  Family man dream car!   不過好多現代夫婦都唔肯向現實低頭,嫌 minivan 太核突,太唔型,所以堅持唔買!!  

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

i hate moving   

最後編輯: MT : 2012-2-28 11:22 PM

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我有個朋友岩岩先 trade in 左架一年新既 mercedes 換左架 sienna.. 佢不知幾鐘意!!

頂部

快速美言