诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   農曆十二月廿八日:洗邋遢

Set by ultraegg on 2011-1-31 02:48 PM
標題: 1月31日(星期一) 農曆十二月廿八日:洗邋遢 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我一定會去最近的酒店/motel 住返晚

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
ben, mt 問過我新年會唔會見面, 你同 elaine 有無興趣?

Hmm...hard to say.  Really depends on which day.  But I don't know my schedule yet, because my father in law just back to Toronto for 2 weeks....

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
選擇甚麼手機可反映你的個性?澳洲社會學專家指用家選購手機品牌揭露機主個性,如iPhone用戶代表希望做潮人,黑莓用戶生活忙碌。

我又覺得咁樣講武斷咗, 我都見唔少 auntie, uncle 用 iphone, 唔通佢地又好潮? 除咗係公司, blackberry 我係唔用, 唔通我又唔忙? 未有 iphone 前, 好多人都用 BB, 咁又代表佢地生活忙碌?

最後編輯: ultraegg : 2011-2-1 12:22 AM

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
don't know my schedule yet

咁你 elaine 傾傾啦, 有時間咪出黎囉!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
咁你 elaine 傾傾啦, 有時間咪出黎囉!

ok ok.  Why not you guys set a date first, then I can put that day on schedule early.

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

咁都得, 但你同 elaine 較難夾嘛, 所以你比個 date, 我地遷就會相對易! 咁我問問 mt 啦

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
咁都得, 但你同 elaine 較難夾嘛, 所以你比個 date, 我地遷就會相對易! 咁我問問 mt 啦

Sorry for give you guys so much trouble....

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

trouble? 無呀, 我明喎, 結咗婚係咁啦, 點都要顧咗2邊屋企, 之後自己屋企, 加上 elaine 粗身大細, 係咁o架, 遲吓小ben女再大少少, 好似 chloe 咁就更忙呀

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
我一定會去最近的酒店/motel 住返晚

好多人都係咁,有好多 "棄車" 走左,酒店就坐地起價,幾百蚊一晚,唔即刻 book 轉個頭就 full.  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
酒店就坐地起價,幾百蚊一晚

令我諗起幾年前睇樓的經歷, o個次係 mid-town 睇 condo, 大家都知 mid-town 無乜街邊車位, 咁個 site 旁邊的 house, 個個都租 drive way 比睇樓的人泊, 收返廿/卅蚊咁, 都幾好賺!

頂部

快速美言