诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   又唔係差到咁

Set by ultraegg on 2011-1-19 01:55 PM
標題: 1月19日(星期三) 又唔係差到咁 嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
單係 stoller 加 car seat 已經收你過千美金, 加埋其他 Accessories 2千美金落樓走唔到

WOW!!!!  佢有咩咁勁呀?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

貴嗰 d 有 d 又真係設計得幾方便喎!  個問題係: 我地方便唔起... hehehe

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
佢有咩咁勁呀?

made in french!! 咁事實一架 stroller 可以用好耐, 因為佢有太多 parts 比你換, http://www.stokke.com/en-ca/stro ... y-concept/grow.aspx

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
個問題係: 我地方便唔起...

加上真係好輕, 又好好推, 單手開關都無問題! 我都差少少買咗, 但計埋真係方便唔起, 單架車都唔係話負擔唔起, 係之後逐樣計先無命

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

haha.. 係啦.. 平民 d 既產品都唔係話好差 (都 ok 放便),但價錢真係平好多喎.. 所以算啦,d 錢用黎俾佢交學費好過..

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

ben, 黎多個溫馨提示, 你將會覺得自己好似係度燒緊銀紙咁! 當然, 平有平養, 貴有貴的富貴生活, 但第1個, 好自然咩都想買, 咩都想比最好! 好彩我有個好好的 cfo

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
咁事實一架 stroller 可以用好耐, 因為佢有太多 parts 比你換

I see I see.

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
平民 d 既產品都唔係話好差

係呀, 我覺得 $300 - $400 左右已經啱, 因為 car seat 到 22 磅要換, stroller 就好 d, 大約用到 2歲都得!

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
ben, 黎多個溫馨提示, 你將會覺得自己好似係度燒緊銀紙咁! 當然, 平有平養, 貴有貴的富貴生活, 但第1個, 好自然咩都想買, 咩都想比最好!

咁我都知

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我個 carseat $150 (up to 32lb/32"), stroller frame $30.. 所以,$200 唔洗都可以好好用..

頂部

快速美言