诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   iphone 或鑽石 ... 點選好

Set by ultraegg on 2011-1-17 02:43 PM
標題: 1月17日(星期一) iphone 或鑽石 ... 點選好 嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

旱晨 ..

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2011-1-17 02:44 PM 發表
正如之前我問蛋嫂, rolex 定鑽石佢會要邊樣, 佢諗都唔諗, 即答要鑽石! 就算 rolex 貴都係咁話!

我都會揀鑽石 ..  

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

burn the rope app 好好玩 ..

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

gm

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

so-c-9 愛 sodog 既程度 minnie 真係有排都追唔到......

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

零度下使用iPhone 4 當心「裂開」

大家應該都聽過因為室內、外溫差過大,因而使玻璃碎裂的情況吧?這樣的物理現象近期也發生在一名挪威女士身上,在氣候過低且機身因使用而產生溫度的情況下,使得手中的iPhone 4外殼產生碎裂。

由於iPhone 4外殼所覆蓋的材質是一層玻璃,而挪威當時的氣候是處於零下結冰的溫度,這位女士則是在車內正常使用iPhone 4播放音樂的功能,結果之後便造成機身外殼因手機內外溫差而產生破裂的情況。而向蘋果零售店反應的結果,則是得到「不在正常保固範圍內」的回應,因此並無法得到任何補償或維修。

蘋果零售店所持理由是:手機在原廠設計下並非針對嚴苛氣候環境使用,而造成手機碎裂時的氣溫已經是低於零下 (蘋果官方標示適用操作的氣溫為0度至35度之間)。

不過根據Speechorgan網站的看法,若以挪威與瑞士針對消費者的保護法條來看,在此次「正常使用」情況下使用而碎裂,理應是要給予保障才對,畢竟是在挪威低於零下的氣溫是很正常的,且該名女士也並非直接暴露於戶外下使用。只是不知道後來蘋果零售店是否願意提供相關補償或維修?

====================================
咁我地呢邊落大雪 ..  成日零度以下 ..  咪要好小心 ..   

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2011-1-17 10:27 PM 發表
so-c-9 愛 sodog 既程度 minnie 真係有排都追唔到......

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈..   笑咗 ..      

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
當然要排啦

美國冇聽過要排喎! 呢邊跟地區分好晒,所以佢地每年可以容納幾多學生有數得計,照計冇理由唔收播。等我問清楚先!  咁 toronto 嗰邊如果唔收讀邊間呀?  每區有幾間學校 assigned 架?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

好凍~~~~~~~ -19'c, 連風凍係 -25'c   

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
係我就寧願折現俾錢我好過

呀船長一定係未同人比過, 一班女性行出黎, 妳估手上帶隻大大隻的鑽戒好, 定手上拎住幾萬cash 吸引?

頂部

快速美言