诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   場記, 編劇, 編審, 編導, 監製

Set by ultraegg on 2011-1-4 01:17 PM
標題: 1月4日(星期二) 場記, 編劇, 編審, 編導, 監製 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

細細聲同佢講, 筆錢2份對分, 佢實 approve!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

HAHAHAHA!  "教人選 password 係會記得 = 咁即係唔安全啦, 有跡可尋"  即係要安全就要用一個自己唔會記得既 password!!!  講真,絕對合理喎!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

老老實實,班 admin 搵自己黎攪..   個個為安全 set 埋 d 自己都無跡可尋既 pwd,之後又要搵 admin reset..

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

講真, password 對大部份人黎講, 真係有跡可尋, 好多人都用月份/生日/電話號碼 .... 之類, 再唔係 abc11111 咁都有, 所以要 hack 都唔係難事, 對一個專對 hacker 黎話, 沖杯咖啡的時間已經好夠

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, boss 唔 accept 唔代表您地唔可以枱底收架嘛!  "想 express service 就磅水"

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
個個為安全 set 埋 d 自己都無跡可尋既 pwd

所以我親身的經歷係 .... 某公司的 vp, 佢的 password 真係好絕, 大小楷, 符號, 數字乜都齊又長喎, 仲要唔同 access 有唔同 password, balckberry 又另一組, 大大話話起碼有10個 password, 仲要個個月轉一次! 最後佢驚唔記得, 用筆寫落紙, 然後放係 keyboard 下邊, 貼實佢!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
想 express service 就磅水

即係米奇你枱頭都有個咁的sign啦!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
boss 唔 accept 唔代表您地唔可以枱底收架嘛!  "想 express service 就磅水

Sounds like "accept black money"

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

ben... 你拎passport 快證都要比多少少錢啦, 所以唔算係黑錢!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
你拎passport 快證都要比多少少錢啦, 所以唔算係黑錢!

Express service charge?

頂部

快速美言