诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   做乜依家 d 細路咁識食

Set by ultraegg on 2010-12-14 01:36 PM
標題: 12月14日(星期二) 做乜依家 d 細路咁識食 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

12月14日(星期二) 做乜依家 d 細路咁識食 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '做乜依家 d 細路咁識食'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-12-13 22:33 發表
哈哈! 係呀係呀就係咁喇!  我地叫佢做人肉搾汁機,因為佢食親蘋果都係搾完汁就將 d 渣 lur 出黎;其他野食一唔啱食即 lur..  

照理我地都唔會只比好野佢地食吖, 亦唔可能好似有錢佬咁餐餐都係明貴野, 搞乜佢地咁識食?

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

今日在同學手上同時測試了IPAD 同Galaxy Tab....

只能說IPAD 係流暢度黎講 比 android 好太多....

Galaxy 就唔知點解會有少少LAG...

不過功能,分便性同價錢上都係Galaxy 比IPAD好!!

覺得IPAD 開$499呢個價全因為佢係APPLE出品!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

你要咁諗, 當所有 apps 都只係圍內人自已寫, 而 apple 的 hardware 又無咁寬鬆, 自然比其他 product 流暢啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

亦因為 "潮" 呢個字, 呀豬呀狗都用 iphone / ipad, 有幾多人真係用會? 10個有9 個都用 iphone 聽歌打機, 其他有用的 apps 有幾多個會整會識會用? 所以 apple 野, 唔賣咁貴就唔潮, 唔潮就唔會咁多人用

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326

閱讀權限 60

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2010-12-14 01:54 PM 發表
亦因為 "潮" 呢個字, 呀豬呀狗都用 iphone / ipad, 有幾多人真係用會? 10個有9 個都用 iphone 聽歌打機, 其他有用的 apps 有幾多個會整會識會用? 所以 apple 野, 唔賣咁貴就唔潮, 唔潮就唔會咁多人用 ...

真係唔知有D咩咁"潮", 用落又唔係真係咁好用...功能又少...真係搶左唔少$$!!

人人都有,我點會無!...呢D心態好在我無!!

頂部

風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326

閱讀權限 60

http://hk.news.yahoo.com/article/101212/4/lq79.html

個細佬既家長點做人老豆老母.....餐餐都食D咁野...同送佢去死有咩分別!!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

"可樂當水 朱古力當飯" hahahaahaaa.. 大部份小朋友既夢想,呢個細路夢想成真,而佢亦學識左一個真理: 每個夢背後都有沉重既代價

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
佢亦學識左一個真理: 每個夢背後都有沉重既代價

我唔覺得佢地會學識囉, 跟本係家教問題, 家長唔教, 唔通真係等佢地死過一次先自己學識咩! 作為家長, 理解愛錫子女, 某程度上都會竉壞, 但都要有個譜嘛, 好似 chlor 咁, 知佢好奇想食朱古力o架, 但同佢講 chloe 唔食得, 講多幾次, 自己見到都同人講 chloe 唔食朱古力!

頂部

快速美言