诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   繼續落雪

Set by ultraegg on 2010-12-7 10:45 PM
標題: 12月7日(星期二) 繼續落雪 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
no ar.

咁奇? 咁 part source 呢?

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
咁奇? 咁 part source 呢?

Part source?  Actually they have 13" for other brand name, but that's not winter blade.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

呢間呀, 都好多 parts 賣o架http://www.partsource.ca/

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

hm ...  i prefer fri or sun ...   dec 28 I will finish work at around 7pm ...   is that ok ???   if ok then make it in dec 28 tue ..

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
1760部PS3 砌美軍超級電腦

美國軍方利用一千七百六十部PS3的處理器和一百六十八個圖像處理器,構成一部廉價的超級電腦「禿鷹群」(Condor Cluster),更成為美國國防部最快的電腦。

美國空軍研究實驗室(AFRL)組合的超級電腦「禿鷹群」效能強大,每秒可作五百萬億次浮點運算(teraflop),位列全球最快超級電腦運算速度第三十三位。「禿鷹群」可以在同一時間實時監察二十五平方公里範圍,數據分析準確率達百分之九十九點九,大大提升空軍雷達及衞星圖像的辨認率。

「禿鷹群」成本不高
除效能高,價格便宜亦是「禿鷹群」最大賣點,成本只需約一千八百萬港元,只是同類超級電腦的半成至一成,耗電量亦是同類型電腦的一成。美國空軍四年前已開始構思用PS3處理器組成超級電腦,本月一日開始正式運作。

曾聽聞話 ps/3 係唔比運去北韓/中東呢類獨裁國家, 睇怕都係真

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2010-12-8 02:38 AM 發表
妳會唔會嚇親 chloe o架?

chloe 好大膽 ka ma ...    哈哈 ..

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
if ok then make it in dec 28 tue ..

就 dec 28 啦, 再拖就過埋年o架啦, 近 hoilday inn 咪得囉!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
chloe 好大膽 ka ma..

佢依家好細膽, 乜都話驚驚 ......

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

酒店o黎咗一批 hookers ...   OMG

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
MT: 酒店o黎咗一批 hookers ...   OMG

有乜問題?

頂部