诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   唔想人生有遺憾

Set by ultraegg on 2010-12-3 01:05 PM
標題: 12月3日(星期五) 唔想人生有遺憾 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
盡力啦

elaine 掛住練功升級, 咁你都要加把勁先得喎!! 佢好似有睇中醫調理身體?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

ben, 你用緊 jdownload? 有無得set auto? 即係我 click download link, 個 apps 會自己著然開始?

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
佢好似有睇中醫調理身體?

係呀.  希望各方面做到最好啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

咁ok 啦, 一邊調理吓身體, 另一邊放鬆, 最好係 2 個都放假, 乜都唔理唔煩, 無壓力就好易 bingo 啦

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
咁ok 啦, 一邊調理吓身體, 另一邊放鬆, 最好係 2 個都放假, 乜都唔理唔煩, 無壓力就好易 bingo 啦

哈!  我都想有咁理想!  Good nite la.  Let's discuss this tomorrow.

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

其實呢D有無人用MEAGUPLOAD? 有既可以PM 我

最後編輯: super-hing : 2010-12-3 03:10 PM

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
我百年歸老....剩佢自己一個....真係好孤單....

QUOTE:
後生有後生的方法, 你唔需要擔心佢地啦, 要擔心都唔好走先過老婆, 剩底伯爺婆一個先慘!

係呀,兩睇啦! 您百年歸老,您個仔/女都幾十勾啦!  而呢個世界上,陪住自己過世既,有幾多會係自己兄弟姊妹吖?  我又唔係話 "兄弟姊妹" 唔重要喎!  不過有時 d 父母會有過份期望,認為子女真係咁需要兄弟姊妹陪住囉! 但好多人到左中學,就開始拍拖或者有自己既 "死黨",兄弟姊姊變成 "backup"。 當然啦,有兄弟姊姊,多個家人照應下,都唔會係一件壞事既。

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Morning...I think a single child can be quite bored. I have couple friends that have only a child. The children act kinda weird, my opinion.

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Hey, guys, anyone see an Indian movie called 'Three Idiots'? I watched it last nite & it's one of the best in years. I highly recommend it!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Those were individual cases and doesn't mean all the children who are single child act weird.  Like I mentioned, I am not against any side, I have a brother and I am enjoying our relationship.  At the same time, I know friends who fought with their siblings all the time (even now they are all over 30 but they still don't like each other).  Some said it all depends on how the parent raise the children.  So I guess when rasiing a single child, one must use a different way than rasing a group of children.

頂部

快速美言