诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   電視劇如同毒品

Set by mickeyGoUp on 2010-12-1 08:18 PM
標題: 12月1日(星期三) 電視劇如同毒品 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

米奇, 咁我又無你o個幾個朋友的問題喎, 我只係頂呢班同事唔順, 又唔見我以前有咁多投訴! 自從邊咗呢新老細後, 就出事啦!! 相信唔係半杯水, 我只係想做好份工啫, 但無理由出一份人工, 做埋其他人的野嘛!

sodog, 我都想包容, 亦明白到每個人的能力有不同之處, 我亦唔期望佢地會做足100%, 但我只希望佢地做返份內事, 做到 70% 咁己經好好啦, 我只需要補 30% 鑊已經安樂, 唔好次次都要幫佢地補80%或以上的鑊

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
有樣野問問你地意見

我一集都未睇過, 答唔到亦無得想!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Mickey, 有位仁兄一味o係[影視嗲一嗲]po tvb劇下載連結﹐駛唔駛同佢講講?

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2010-12-1 11:11 PM 發表
米奇, 咁我又無你o個幾個朋友的問題喎, 我只係頂呢班同事唔順, 又唔見我以前有咁多投訴! 自從邊咗呢新老細後, 就出事啦!! 相信唔係半杯水, 我只係想做好份工啫, 但無理由出一份人工, 做埋其他人的野嘛!

sodog, 我 ...

你對包容闡釋錯誤。。。包容,我係指佢地既錯﹐佢地既鑊佢地補﹐正如小朋友將玩具
亂扔﹐你有冇叫佢執﹐執左先准玩﹐冇妥協. 定係講兩野預佢唔聽﹐自己死死地氣執佢手尾
?你估公司o個班人真係唔識補咩﹗但我知我點亂Q咁hea﹐都有你呢個‘救世主’拯救萬物﹐我
有八十分都會只出三十la﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

sodog, 我都有搵人同佢聯絡,但佢冇覆... 等我自己去跟跟先。 佢 post 錯區固然唔好,但人流主要係喺劇集佢,冇乜人流意到佢 d 帖,我躉佢唔抵咋,徙左佢 d 心機時間

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

Moring folks.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hehehe,其實阿蛋您好享受既,我見您隻隻鑊都去補既,老細嗰隻又補,同事嗰隻又補,隔離 team 嗰隻又補..

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
都有你呢個‘救世主’

你估我想咁做咩, 係我老細一手搞成咁, 除非我轉到另一 department 啫, 否則暫時都無計

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

不過公平 d 問句: 如果您唔補 d 鑊,會點呢? 您係咪就會被人炒架?  如果係,咁為左個飯碗又冇計既..

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
其實阿蛋您好享受既

享受 ........ 無錯, 從中可以睇到/學到唔少野, 但唔可以用享受去形容囉! 大家係兄弟班, 互相幫助就另計啫, 依家係我老細知道出事就叫我去補, 但同時又唔改善一吓其他人的工作態度!

頂部

快速美言