诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   Weekend 勁忙

Set by ultraegg on 2010-11-1 12:57 PM
標題: 11月1日(星期一) Weekend 勁忙 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

11月1日(星期一) Weekend 勁忙 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to 'Weekend 勁忙'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

呢個 weekend 勁忙呀, 帶呀女同班朋友一齊去 helloween 拎糖! 攰到一上車就瞓著!

呀女好搞笑呀, 唔多需要自己去, 人人都爭住拎埋去比佢, 有幾次佢 bypass 無入到去, 比人追出黎捉佢返入去, 然後比人係咁影相!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

monday 放假一天, 因為太攰!

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

估唔到 今年出奇地無人 要糖....

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

haha.. 係啦!  明明係 d 細路去 trick-or-treat,俾 d 店員捉番黎娛樂自己!!!  係頭一個我會俾佢影,我仲要影番佢轉頭點佢相!    其他再問我就話小米會喊唔俾佢地影喇!  

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

檔 Bath & Body Works 最攪笑,擺左成籃 soap 出黎路邊, d 人以為係 trick-or-treat 免費任拎 (因為有 d 店好奇怪會派 coupons 唔係派糖,九唔搭八),所以 d 細路會去拎 soap,後來個店員搬番個籃入去 "ben" 埋,我地估計其實嗰籃野唔係免費 treat 黎架!!  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

good morning

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
俾 d 店員捉番黎娛樂自己

小米都有係 shopping mall 自己行去拎糖?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
有 d 店好奇怪會派 coupons

又幾攪笑喎, 但地興自己拎咩? 呢邊係派比你 bor! 收到 coupons 都好吖, 叫做有得用返, 我今年收過 公司傳單, 印咗spa 的收貴同有咩化妝品

頂部

快速美言