诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   落雨天

Set by ultraegg on 2010-10-25 09:54 PM
標題: 10月25日(星期一) 落雨天 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

10月25日(星期一) 落雨天 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-10-24 22:00 發表
yeah, and d90 is pretty similar to d70 and d70s picture quality wise.  so people normally don't upgrade from d70 to d90.  我部係 d70,咁仲舊過阿蛋部喎!  

其實係有少少搵笨, 由d70至d70s, 再到d80到d90, 基本上係無太大變化, 除咗由6MP 升級至8MP, 後再升至10MP, 基本上可以話係一樣, 所以當時我買70s 就係唔覺需要用到 8MP 先無買d80, 唔係就唔抵啦, 短短2年半就由70 升級至90.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

kakaka.. 係啦!  夠用就算 lu!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

egg, 我同 flora 係 msn 研究緊有咩 xmas game 可以搞,遲下再係 fb update 您地啦!

頂部

Flora     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (Fudoco)
性別 保密
UID 15031

精華 0
帖子 19391
積分 1030   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-11-2

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-10-25 01:34 PM 發表
egg, 我同 flora 係 msn 研究緊有咩 xmas game 可以搞,遲下再係 fb update 您地啦!

我真係希望可以 del 左你呢個 post

頂部

super-hing     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (唯讀閒人)
性別 男
UID 228

精華 0
帖子 3326
積分 7453   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-6-26

最近成日聽到人講 "唔咸唔淡" 呢4個字..

其實呢4個字有無人知道點解??

如:你咁樣煮到D野 "唔咸唔淡"點得架,

就係呢到唔明,
煮野食唔係應該 又唔咸又唔淡 的嗎?
唔咸唔淡咁味岩岩好LOR? 有問題咩- -?

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 super-hing 於 2010-10-25 05:19 PM 發表
最近成日聽到人講 "唔咸唔淡" 呢4個字..

其實呢4個字有無人知道點解??

如:你咁樣煮到D野 "唔咸唔淡"點得架,

就係呢到唔明,
煮野食唔係應該 又唔咸又唔淡 的嗎?
唔咸唔淡咁味岩岩好LOR? 有問題咩- -? ...

我諗成句係‘應該咸時唔咸﹐應該淡時唔淡’掛?

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '落雨天'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

連續落咗2日雨 .....
噚日仲好大霧, 今日好返少少!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
我真係希望可以 del 左你呢個 post

點解呢船長? 因為妳唔想比人知妳有新搞作?

頂部

快速美言