遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [求助] JAVA 的 ip calculator~~
  demo_demo     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 10443

精華 0
帖子 7
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-31

JAVA 的 ip calculator~~

我須要用java寫個ip calculator 呀∼但完全唔知點開始∼∼有無人可以幫下我呀??
thanks!!!!!!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Ip calculator 係用黎左咩架呢?  calculate d 咩呢?  請俾多少少資料。

頂部

batsman     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 8533

精華 0
帖子 22
積分 123   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-22

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2006-9-6 03:37 AM 發表
Ip calculator 係用黎左咩架呢?  calculate d 咩呢?  請俾多少少資料。

係呀, 又冇計算方法, 又冇講行 console / Applet / GUI application, 點幫呀....

如果係功課, 更應自己試吓做, 邊度唔識先至問.

頂部

snifkin     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 2005

精華 0
帖子 4
積分 113   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-28

其實你想計乜呢?
講出o黎我地先可以幫你