诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   經典特攝遂個捉

Set by ultraegg on 2010-10-5 09:37 PM
標題: 10月5日(星期二) 經典特攝遂個捉 嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我仲有睇 one piece and gundam   

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '經典特攝遂個捉'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
宇宙刑警, 由銀色到籃色,

好似叫卡邦, 謝邦 ..... 另一個唔記得

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

答返 black 同 rx 係第幾好問題先, 基本上"拉打" 只得頭 2 位係用號數, 之後已經有名, 例如 v3, zx, black, w, ooo, .... etc, 但真係要排的話, black 同 rx 應該係 12 同13 號

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
MT: 我仲有睇 one piece and gundam

one piece ..... 無睇啦, 只從無得租書仔後, 好多都無睇啦, 至於 gundam ... 實在大太多啦, 開始分唔到邊個打邊個

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
benedictling: 移家啲 riders 個樣好怪

ok 啦, 睇耐少少就順眼啦, 而且新一批可以變身添, 好玩好多

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
好似叫卡邦

係呀 係呀 果然係我個期

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我仲有睇 one piece and gundam

太長啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

昭和TV系列(舊世代) 假面騎士 - V3 - X - Amazon - Stronger - Sky Rider - Super 1 - ZX - Black - Black RX

平成TV系列(新世代) Kuuga - AgitΩ - Ryuki - Faiz - Blade - Hibiki - Kabuto - Den-O - Kiva - Decade - W - OOO

單發作品 ZX - 真 - ZO - J - The First - The Next

劇場版 AgitΩ - Project G4 - Ryuki - Episode Final - Faiz - 消失的天堂 - Blade - Missing Ace - Hibiki - 響鬼與七人的戰鬼 - Kabuto - God Speed Love - Den-O - 老子,誕生! - Den-O & Kiva - CLIMAX刑事 - Kiva - 魔界城之王 - Den-O - 再見電王.Final Countdown - Den-O & Decade - 超.電王 & DECADE - Decade - All Riders VS Great Shocker - Decade & W - 假面騎士 X W X DECADE MOVIE大戰2010 - W - Forever A 至 Z Gaia Memory的命運 - OOO & W - 假面騎士 X W X OOO MOVIE大戰2011

特別篇&雜誌贈品影片 Kuuga:新春特別篇 - AgitΩ:全新變身 - 龍騎:13Riders - Kabuto:誕生!Gatack Hyper Form

番外篇作品 假面騎士G

閃電騎士系列 閃電騎士V3 - 閃電五騎士 - 閃電騎士大戰地獄軍團

動畫版 SD假面騎士

其他國家作品 哈努曼與假面五騎士 - Masked Rider - Kamen Rider Dragon Knight

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

我日本個表妹最近送咗兩條Riders' 電話"醒"俾我.  我都唔知果兩條友仔係乜水

頂部

快速美言