遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [討論] 有關HDZ停止錄製電視節目
  conniephilip     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 1738

精華 0
帖子 309
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-24

Hope the newcomer never give up

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 denise 於 2010-10-10 09:39 PM 發表

被會員用pm問候娘親唔知算唔算辱罵
你地可以睇番以下呢個帖,已經唔係第一次,更離譜既留言都有。
◇ 本站相關資訊區 » 永久終止錄制收費電視節目事項 ...

有 d 人係唔識得尊重別人尊重自己嘅,所以呢種事情去到任何地方都會發生,就算係 LIPSCorner D 會員只係做轉貼,我都有見過被其他會員不禮貌地對待嘅個案啦!  實在好令人慨嘆嘅!

頂部

denise     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 51767

精華 0
帖子 2691
積分 100   詳情

閱讀權限 150
註冊 2010-10-8

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-10-12 02:19 AM 發表

有 d 人係唔識得尊重別人尊重自己嘅,所以呢種事情去到任何地方都會發生,就算係 LIPSCorner D 會員只係做轉貼,我都有見過被其他會員不禮貌地對待嘅個案啦!  實在好令人慨嘆嘅! ...

其實停止發布係因為大家都好累,
真係4年黎冇好好休息過
與其吃力不討好,倒不如借題發揮~

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #43 denise 的帖子

當然明白啦!  其實停產係遲早嘅事,大家要明白,真係唔容易嘅一件事嚟架!  每晚發佈三線劇,再加埋 weekend 出 d 綜合節目,又有配音劇!  加上呢 d 唔係可以打開門發大嚟做嘅活動,一邊又怕俾人捉,一邊又唔夠人手但唔敢 "請幫手" 搞到樣樣親力親為,另一邊就俾人摧片問候,"吃力不討好" 講得最貼切!

頂部

denise     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 51767

精華 0
帖子 2691
積分 100   詳情

閱讀權限 150

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-10-12 05:25 AM 發表
當然明白啦!  其實停產係遲早嘅事,大家要明白,真係唔容易嘅一件事嚟架!  每晚發佈三線劇,再加埋 weekend 出 d 綜合節目,又有配音劇!  加上呢 d 唔係可以打開門發大嚟做嘅活動,一邊又怕俾人捉,一邊又唔夠人手但唔敢 "請幫手 ...

係呀...每晚一收工就要對住部電腦,
做到捧住碗飯一邊做一邊食,
呢d辛酸真係冇乜人知,
佢地目的就係要第一時間發佈,
一分一秒都唔想遲,
久而久之d人就覺得電視播完15分鐘唔見出片就會追,
離譜到電視台因特別原因停播都罵為何唔更新

頂部

版主
性別 保密
UID 51767

精華 0
帖子 2691
積分 100   詳情

閱讀權限 150

頂部

CoolQQ     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 301

精華 0
帖子 247
積分 474   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-28

令我想起幾年前森林要停果一刻...

錄製人員辛苦了... 該休息喇...
不過心入面依然希望你地會返黎~!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #46 denise 的帖子

您講緊樓主? 定係會帖既人呢?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回復 #47 CoolQQ 的帖子

有好大分別既!  hdz 係光榮引退,而 fay-jai 係被迫著草..

頂部

yee_lee_young     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 371

精華 0
帖子 47
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-1
來自 US
狀態 離線

i am disappointed ,because it was helping us to watch the HD ,so i hope you can continus to do so

頂部

快速美言