诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   散晒

Set by ultraegg on 2010-9-19 01:41 PM
標題: 9月19日(星期日) 散晒 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

9月19日(星期日) 散晒 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
ultraegg: 你估 chloe 會乖乖地坐定定咩

haha.. 唔知呀,我見您話 "估唔到"呀女怕人多,自己"坐埋"一邊;我以為您佢大個女左轉左性,嚴您地噪,自己坐埋一邊玩咁乖嘛!  係您誤導我既!  

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, 我都係啱啱返咋!  啱啱同 minnie/小米 去完探我阿媽,來回成兩個半鐘車,今日幾乎又係成日出左街,好攰呢!  都係喺屋企舒服!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

今晚走左去食唐人 buffet,發現隔離開左間 "size plus" 店,專係賣肥人衫喎!!!!!!!   佢真係識開!!!  亦提醒我唔好去食咁多 buffet!  

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '散晒'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
係您誤導我既

邊有呀, 你認為 chloe 會埋一邊都會定定地咩? 又搞呢又搞o個樣咁, 都係無時停!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
都係喺屋企舒服!

我都係出咗一日街, 係 chloe 瞓o個暫叫做回一回氣咁咋, 之後食飯都食到 10:30pm 返到屋企, 同呀女沖涼都12點幾啦

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我估小米一定會好鐘意同 chloe 玩呢!  因為佢好鐘意跟住 d 大過佢既小朋友玩架!  chloe 咁活躍,啱晒!  好多其他朋友 d 女都唔係好郁,我估小米嚴佢地悶,所以唔會同佢地玩,只會跟住 d 會走走跳跳嗰 d,不過就多數係男仔。 chloe 鐘意自己玩定係同人玩架呢?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

Chloe 2 樣都有, 佢係睇人o架, 如果對方無乜交流, 玩一陣就自己同自己玩, 但我同時發現一件事, 佢唔太鐘意同"唔夠醒"的人玩, 例如仲會流口水呀, 無乜主見 ... 等, 通常佢遇到呢類小朋友都係唔多啋人

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

咁唔知佢肯唔肯同小米玩呢?  因為佢仲係學緊玩,所以鐘意跟住 d 大過佢既;但佢又未必識得有主見地帶番人地去玩喎!  最多見佢笑晒咁追住人地跟住講埋 d bb 話唔知佢 up 乜。

頂部

快速美言