诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   天氣反常關UFO事

Set by Coolio on 2010-9-11 05:02 PM
標題: 9月11日(星期六) 天氣反常關UFO事 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

9月11日(星期六) 天氣反常關UFO事 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: Coolio changed topic to '天氣反常關UFO事'

頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

(星島日報報道)日前晚上天氣突然變壞,雷雨交加,
據天文台的資料顯示,當晚共錄得破紀錄的逾2.5萬
次雲對地閃電,並收到10名身處葵涌、跑馬地、清
水灣及灣仔的市民報告,表示當晚10時至凌晨2時,
發現夜空出現「白色點」或「一組5個黃點」的不明
飛行物體(簡稱UFO).

香港有UFO出現,難怪最近兩晚香港的天氣會反常呢!!

我LAM我係時候返火星 La...

最後編輯: Coolio : 2010-9-11 05:24 PM

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

我唔係幾明﹐你要返火星﹐駛乜咁高興﹔如我去火星﹐駛唔駛簽證?yo yo

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

haha .....

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係真唔係?  

頂部

水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284

閱讀權限 50
狀態 離線

回復 #4 mpiipm 的帖子

注意: 以本人係宇宙嘅受歡迎程度,

你簽證響我朵, 唔比人丙嘅機會係極微嘅....

do it at your own risk, man.

最後編輯: Coolio : 2010-9-12 09:35 AM

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284

閱讀權限 50
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-9-12 04:58 AM 發表
係真唔係?    

昨日很多藝人紛紛於微博中,談論UFO事件.

楊恭如表示,有UFO出現,難怪最近兩晚香
港的天氣會反常呢!

曹格以英文留言,問大家在香港日前是否有
人見到UFO,張智霖像很興奮的留下一句:
「Yeah!」鄧健泓、陳偉霆及冼色麗坦言相
信有UFO,陳偉霆更問大家於哪裏可以看到
片段呢!

http://hk.music.yahoo.com/magazine-news-article.html?uid=940618

given more leading countries such as France
and UK have revealed their confidential UFO
files over the years to the public in recent
years as you know...

i would say i am more of a skeptic nowadays

what about you guys?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係咪真係有人錄到呢?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

要聽下雲海有咩補充先!  

頂部