诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   做人為乜

Set by Coolio on 2010-8-17 01:45 PM
標題: 8月17日(星期二) 做人為乜 嘅吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

唔係咁睇喎!  您係做 security 嗰範喎!  而呢個部門內除左您之外,個個都 "係 office 瞓, 一齊 hea, 齊齊唔做野",我邊會信得過將我 d 錢交俾佢地保管呢?  

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

四個字:遇人不淑

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

So busy today...hi guys.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
您係做 security 嗰範喎

我依家係打雜!! 神奇到 shipping 唔知邊個收的話, 就自動落我名, 有 helpdesk 唔用直接搵我, 搵唔到我就開咪等全公司都知搵緊我 ..... 美其名我好似好緊要, 事實我係一名打雜, 仲要係最低級的打雜

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mpiipm: 四個字:遇人不淑

駛唔駛咁直接呀, 顧吓我個弱小心靈好喎

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
benedictling: So busy today...

我都忙到依家先坐低食 lunch 咋

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

最衰係前呀頭又離我唔去, 佢想帶埋我走o架, 但佢o個team 又無位

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我都忙到依家先坐低食 lunch 咋

me too.....   

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我依家係打雜!! 神奇到 shipping 唔知邊個收的話, 就自動落我名, 有 helpdesk 唔用直接搵我

其實會唔會係你一開始就做壞手"細"呀?  例如..如果shipping 唔知邊個收的話...佢send俾你, 你應話俾番front desk or shipping....話俾d人聽呢樣嘢唔係你負責 (俾番個波人哋)!  你嘅問題係你曾經接過你唔應該接嘅波...所以自此佢哋認為你係應份做!  你話有 helpdesk 唔用直接搵你...咁你又有無推佢個request, 叫佢揾番helpdesk先?  只要你按本子辨事, 推走唔合公司程序嘅request...久而久之應該無咁多人叫你做d同你position唔match嘅工作.

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

蛋...我唔响你個位..所以我唔一定啱.  但你始終要solve呢個情況.  又可能你太好人, 乜都上哂身....

頂部

快速美言