诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   放工啦

Set by ultraegg on 2010-8-15 12:44 PM
標題: 8月15日(星期日) 放工啦 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

古老舊膽機加黑膠碟算唔算係 classical instruments?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

OK 喎, 我都仲識少少英文, 我只用中文係驚再唔用, 遲吓就唔記得點寫, 因為好多字都唔太記得點寫, 要諗一諗先記得起

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我係唔識玩樂器, 但隻耳就仲可以聽得出

頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2010-8-15 04:34 PM 發表
古老舊膽機加黑膠碟算唔算係 classical instruments?   

係唔算 !

you can't beat the 膽機 sound of female vocal on vinyl. a full and warm sounding.

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284

閱讀權限 50
狀態 離線

<遲吓就唔記得點寫, 因為好多字都唔太記得點寫, 要諗一諗先記得起>

i don't have a problem with my chinese reading, but writing skill isn't good. many words 要諗一諗先記得起.

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

不過玩膽機.. 可能我部係鴨記雞牌, 所以我又唔覺有太大分別, 貪方便都係用返 AV AMP 算, 一開就有得聽

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我咪一樣囉, 睇中文無問題, 但一到寫.... 本身都有讀寫症, 再加埋少寫, 真係好煩

頂部

水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284

閱讀權限 50
狀態 離線

閣下嘅讀寫症已到化景, 大家都習慣(口西) ....

問題不大, 小孩不笨

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
大家都習慣(口西) ....

咁咪得囉, 安樂晒

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
大家都習慣(口西) ....

咁咪得囉, 安樂晒

頂部