诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   而家用緊的中文字體

Set by zebra on 2010-8-11 07:27 PM
標題: 8月11日(星期三) 而家用緊的中文字體 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

其實 iphone 好多 function 已經係其他 smartphone 有咗好耐, 只不過煲唔起 再者, iphone 樣樣都限住, 當然 smooth 好多啦, 唔通好似 m$ 咁, 用返自家出品都會死機咩!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

冇錯勒!  您明唔明點解其他 smartphone 有左咁耐既 functions 都煲唔起而 iphone 乜鬼都限住晒反而煲得起吖?  我覺得 apple 就係聰明在呢一點勒!  佢就係捉到 "user experience 勝於一切" 呢一點,喺嗰一方面著力,所以好多好細既位佢都真係諗過度過,自然令咁多人用完後愛不惜手囉!  當然,iphone 仲有好多不足之處,但佢已經贏得大部份用家既心,少撮人對佢無數批評,佢咪當係賣少幾部機囉,喺大圍嗰邊都賺番晒啦!  我就係唔明,點解其他 brands 諗唔到呢一點呢?  如果一早諗到,就唔洗俾 apple 威咁耐而我地亦一早有多 d 好機用啦!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我又唔係咁睇喎, 無錯你可以話 apple marketing 好成功, 可以煲到咁的結果, 但另一面睇, 你依家會唔會拎 $700 出黎買部新 iphone 4? 出邊好多公司, 無論電話好, 電腦好, 車, 屋, 各類電器用品, 相信 R&D 時一早計劃好, 只係唔出或整到有少少問題, 然後賣平少少, 到時到候又話新版, 又話新 function, 個個見 3 幾百, 自然會買過部新機, 咁咪年年都有錢賺囉!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
咪就係因為"潮"囉, 係好成功咁煲到無 iphone 就唔係現代人

咁又無咁誇.  任何一種品牌都會有崇拜者.  對於我嚟講...iphone 係集多種優點(I am talking 3Gs only).  Big screen, fast response, 多番版apps, game 又靚, 多功能, 所以我先選佢.

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我估我都係咁, 或者比部 iphone 呀ben 我搞!

可以...但我唔係專家...我都係攞自己部iphone較飛咋

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

您意思係出邊 d 公司已經有晒計劃專登先出 d 冇咁好既機?  好似 PS3 同 xbox 咁?

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
ben, 好似話 apple store 有港美日漫畫iPhone睇, 好多係 free 喎

係咩? Where?

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

好似話今次iphone4衰咗...好快就有iphone 5

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, 講起 iphone games,您有冇玩過 Zen Bound 呢?  3d graphic 做得好靚,個 game idea 好簡單但都既 challenging,音樂好 "zen" 好正,最岩男人去大便時玩!!!!!!    (如果令大家有畫面,認真 sorry!  HAHAHAHA!)

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

原來我尋日做多左鐘,今日早 d 鬆人!  bye!!!!!

頂部

快速美言