诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   放假有乜搞作

Set by ultraegg on 2010-6-30 07:38 AM
標題: 6月30日(星期三) 放假有乜搞作 嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
港式?

no ar.  Really gas BBQ stove.  I am going to buy some Cherry Stone later.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: 會冇得補架咩??

唔知美國點呀, 但加拿大就係啦, 好似 x'mas 咁, 如果係 sat 就算o架啦, 無得補返一日假, 只得 sun 遇上紅假先有得補

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
Cherry Stone

有咩唔同呀?

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

剛剬睇到, 覺得有需要同各父母/準父母/預備做父母的分享!

父母虐兒兵器譜
1.雞毛掃 此兵器柔中帶剛,狠勁異常,手握處又有天然雞毛製作的防滑系統,既能吸收打仔過於激烈而滲透出黎的手汗,又能起到保護手部的作用,且能夠消除擊中衰仔後嘅回震~防止手磨出泡或者過滑。不得不提嘅系佢價格便宜,便於收藏,實在系居家旅行,打仔出氣必備武器。 雞毛掃實可稱為打仔兵器之首!

2、拖鞋(或同門武器:鞋) 攻擊範圍窄,威力大,反應速度快,聲音效果震撼,系追唔上嘅情況下仲可以做暗器,而且可以二連發。 百年曆久不衰兵器

3、皮帶 隨身攜帶,一抽即有,而且鞭鞭有力,多年來叫眾多英雄豪傑聞聲喪膽。 簡直就係必備暗器

4、衫架 此武器重3兩、長40公分,雖然輕,但打得系最痛,而且速度快。非專業被虐待人士實在難以躲避,系師奶打仔必備架撐!各大超市均有發售。 記得留翻幾個黎晾衫

5、飛搖控器隨手羅到,而且飛個陣,電池會跟住飛出,命中率高,殺傷力高。由於成本過高不推薦使用,買定一打後備遙控做兵器比較好,原裝無保修

6、開片竹支(70-80公分長,開片長20公分) 攻擊範圍廣,威力大,靈活,而且一舉兩得,系打嘅同時仲有將肉夾起嘅作用,效果只會出現一遍紅腫,唔會有藤條印。 80後開始絕跡

7、柴 速度中等,威力大,表面唔光滑,可以當狼牙棒用,不過依家呢種武器已經絕跡。 70後專用

8、如果實屬情急之時,又無兵器在手,這時我建議各位家長修煉“ 兜巴星” 此招陰險,出招快且狠,通常會以配合口中七十二式鬧仔法增加氣勢和威力。個衰仔準備駁嘴嘅時候,以出奇不易的角度,氣運丹田,同衰仔塊面夾角成45度左右出招掌摑其面部(夾角為180度時,此招POWER MIX),同時使出左右互刮,增加HIT數,並且口中大叫:“駁嘴吖哪,駁吖哪。”增加此招的氣勢及華麗程度!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
口中大叫:“駁嘴吖哪,駁吖哪。”

係公司笑咗出黎!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
唔知美國點呀, 但加拿大就係啦, 好似 x'mas 咁, 如果係 sat 就算o架啦, 無得補返一日假, 只得 sun 遇上紅假先有得補

ohhhhhh.. 係喎!!  香港好似都係咁架呵??!   美國應該就唔係

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
香港好似都係咁架呵??!  

香港會係咁??!! 你真係離開得太耐唔記得晒?? 香港係補到足o架, 如果唔係, 耐唔耐點會出現連放幾日假咁正呀!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hahaha.. "專業被虐待人士" 有行咁既行業架歪?!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係咩??  但香港星期六 d 人要返工架喎,放完再補咁好架?  

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

香港大部份係長短週o架, 所以 sat 都補假

頂部

快速美言