遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

天藍競賽
 競賽類型: 以回覆參加
 截止參加競賽日期: 2006-9-7 12:00 AM
 競賽獎項:
多晒~:   8  XG
 參賽獎: 2 XG (凡參加此競賽者﹐辦獎時均會獲贈參賽獎)
 本競賽餘下未頒發的 XG 獎金: 不限
 頒獎日期: 2006-9-7 12:42 PM
標題: 點解要黎 / 唔黎茶舍嗲﹖
三姑 (六婆)     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 41

精華 0
帖子 1168
積分 279   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-23
來自 忘憂山莊
狀態 離線

點解要黎 / 唔黎茶舍嗲﹖

茶舍為求盡善盡美﹐希望瞭解各會員需要﹐繼而作出妥善既改進。
今次遊戲就係想各會員發表一下個人意見﹕
點解要黎 / 唔黎天藍茶舍嗲﹖(包括任何帖子留言、每日吹水post )
原因為何呢﹖

遊戲規則
- 每會員只能回覆一次﹐修改請用編輯功能
- 除必答題外﹐每個回覆最少10字 (不計標點)
- 必答題必需回答﹐否則帖子作廢﹐亦不獲發參賽獎

獎賞
每個合資格回覆會在頒獎時獲得參賽獎 2 XG
版住最後選擇一個最用心回覆﹐獲得 8 XG

必答題
1) 曾經在天藍茶舍作出留言﹖
2) 曾經瀏覽過茶舍內的帖子﹖
點解你會黎留言﹖有什麼吸引、好玩﹖有更好提意嗎﹖或
點解你會唔留言﹖是否有什麼不足之處﹖有什麼好意見給茶舍﹖

遊戲截止日期為06 年 9 月7日 00:00

版主及團長有最終決定權

本遊戲使用“隱藏參賽帖子內容”

最後編輯: 三姑 : 2006-8-30 11:49 PM

If u see someone doing something without paying attention to it but at the same time watching you
then he is a COP!!!!
頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

1)有係吹水post留言ga~
2)有留言,當然會有see la~~~~~~~~

點解你會黎留言﹖ 因為有好多朋友仔係度~~但希望可以有x la~~~~~而家無咩朋友仔黎吹水~~~

參賽獎: 2 XG

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

必答題
1) 曾經在天藍茶舍作出留言﹖有
2) 曾經瀏覽過茶舍內的帖子﹖有,經常

發表下自己意見,同大家分享下0的得意野,了解下其他人既想法

有什麼吸引、好玩﹖
成日可以見到好多聽都未聽過既話題,例如最近既"有人話女人可以用球來形容 ",好得意又好到肉

有更好提意嗎﹖
而家每日有人開吹水post,但係大多無主題
好多人都係入去say下hi
如果每日有一個random topic就最好啦

勝出帖子: 多晒~

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2006-9-3 11:38 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
必答題 :
1) 不曾,因爲我剛發現這茶舍.不好意思 :-)
2) 是的,不然又怎會發現這主題呢.

我不留言是因爲有些主題是我無法參與的.
例如:
開學啦 (Becuase i'm still single);
吹水啦 (I don't understand if people want to 吹水why not we create a chat room)。

頂部

毛滴屎     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 169

精華 0
帖子 674
積分 483   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

1) 曾經
2) 曾經
回復既貼子都係我覺得有意思﹐可以亂UP但又有道理既咪回羅。
唔回復既帖子係覺得答左又冇意思﹐又唔明想表達D乜。

頂部

薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2006-9-5 04:59 AM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
必答題
1) 曾經在天藍茶舍作出留言﹖當然有啦
2) 曾經瀏覽過茶舍內的帖子﹖都有者~~
點解你會黎留言﹖有什麼吸引、好玩﹖有更好提意嗎﹖或
點解呀~~~umm.... 因為有人講下野囉~~又想聽下人講野
好提議呀~~
搞多d遊戲比大家玩咁囉
其實都唔知提議咩好~~@@"
basically都係咁樣~大家傾得開開心心就得喇

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

三姑: 已頒獎﹐多謝參與﹗