诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   舊 plan 轉新 plan

Set by ultraegg on 2010-6-4 12:09 AM
標題: 6月4日(星期五) 舊 plan 轉新 plan 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

6月4日(星期五) 舊 plan 轉新 plan 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
我每個月起碼用 4GB

Wow...mickey....how can you use that much?

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '舊 plan 轉新 plan'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
通常舊 plan 唔會迫 d 舊客轉架呵?

美國唔清楚, canada 以前都係, 依家就 ..... 一間間公司, 有 d 會偷雞幫你轉又唔出聲, 到發現時又話太遲改唔返, 迫你 cancel or 比錢!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: 依架 unlimited for $30..

其實北美都幾搵笨, data plan 一個錢, voice plan 一個錢! 香港正呀, 一個 plan 包晒 voice & data, 見過最平 hk$200, 仲要係 5gb data

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
how can you use that much?

因為佢去好多只係得相的 website 囉!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
有 d 會偷雞幫你轉又唔出聲

咁陰毒!?!?!?!?

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
Wow...mickey....how can you use that much?

我都唔知呀?  唔通 logmein stream d screen data stream 得勁?

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
因為佢去好多只係得相的 website 囉!

我唔乜睇相架,睇 video 有動感好多!  尤其係佢地叫既時候,睇相片冇咁有 feel 架嘛!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
咁陰毒!?!?!?!?

好似 cibc 咁, 蛋嫂個 plan 無出聲就cut 咗, 然後幫佢轉另一個 plan 又唔出聲, 到蛋嫂去銀行先發現, 但話個 plan cut 咗好耐, 轉唔返, 雖然最後都無收佢 monthly fee, 但每個月只得20個 transcation free 同埋daily 一定 min 2.5k, 少過 2.5k 就收錢

頂部

快速美言