诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   iron man 打詠春??!!

Set by ultraegg on 2010-5-26 12:06 AM
標題: 5月26日(星期三) iron man 打詠春??!! 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

又唔可以咁講喎, 西片一樣比人老翻, BT 下載啫, 但一樣有好多好好的戲一樣做得好 detail.

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

但西片個市場大好多嘛,所以老翻佔比率較少,雖然老翻人數可能多,但可能係個市場既小部份;就好似 iphone apps,雖然有好多人 jb,但跟據 d app developers 既記錄,會俾錢買 app 既人仍然係佔大多數,所以佢地仍然係賺到錢,jb users 會 hurt 到少少,但唔足以令佢地唔再寫 apps 去 app store 囉。

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

hollywood d 影星,套戲一紅,搵既錢都多過無間道阿劉華搵既錢好多倍啦!  

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

不過,話分兩頭說,香港電影人既 "料" 又可能真係唔夠外國人勁都未定!  單講亞洲,就唔夠日本同韓國輝啦!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

夠唔夠人勁好睇有幾多 backup, 係香港拍戲多多限制, 但其他地方政府會支持, 封路又好, 借出場地又好, 點都方便過香港多多聲!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係啦!  同埋 我所講既 "料",係指創作方面。香港本地創作唔係話冇,但好有限!  就算係較好嗰批,都係追唔到外國。

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

Fashion is a cycle. So someone in 50's wearing '80/90/2k 年代的服飾' is not a big deal. If Ip Man took out an i-pad & post his martial art school info. to its site, then i think it's too much

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

收買佬     Rank: 1
XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
註冊 2008-8-12
來自 HK
狀態 離線

also the mentality is different, HK movies are directed at a specific market and that market only. They have to make it polictically correct other wise they will get complained by stupid parents

頂部

XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
來自 HK
狀態 離線

everything is the same and its set. Just like watching tvb dramas all the same to me

頂部

XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
來自 HK
狀態 離線

it follows a certain structure, to be its the same as hk music which is why bands don't really get successful

頂部

快速美言