诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   有無零用錢用

Set by ultraegg on 2010-3-6 12:50 AM
標題: 3月6日(星期六) 有無零用錢用 嘅吹水post
benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
你有玩開??

Yes ar.  Few years la.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
  Pay attention on that

我一定會留意, 但我要求的 confige 有少少唔 standard, 可能最後都係自己買 parts

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
咁我同 karen 都係一齊用, 但初初真係一齊用, 依家變為我主力, 佢儲起咁用

Well...ladies can always have good plan for future.  That's why we need to have a wife.  

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
我一定會留意, 但我要求的 confige 有少少唔 standard, 可能最後都係自己買 parts

I see i see.

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
That's why we need to have a wife

睇過一個笑話, 話男人其實需要一個好的 financial planner 加管理人, 每年只需要比少少管理費就得, 唔會有人哦! 而娶個老婆返黎, 除咗條數係大好多之外, 仲要比人日哦夜哦!

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

QUOTE:
睇過一個笑話, 話男人其實需要一個好的 financial planner 加管理人, 每年只需要比少少管理費就得, 唔會有人哦! 而娶個老婆返黎, 除咗條數係大好多之外, 仲要比人日哦夜哦!

This is a good one.  

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

Egg, I hope that 80GB HD that you got for me can plug into my XPS

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

點解唔得呀? 我有一個 3.5' 加一個 2.5' 比你呀, 自己買個 encloser 就ok 啦!! 上星期見 tigerdirect 有個 2.5' encloser 賣 $10 咋!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

係喎, ben! 你仲有無 512mb 的 usb?

頂部

水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913

閱讀權限 50

Wow!  You mean 512mb 嘅USB stick?

頂部

快速美言