诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   正負2度C

Set by sute_snoopy on 2010-3-3 01:17 AM
標題: 3月3日(星期三) 正負2度C 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

3月3日(星期三) 正負2度C 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
咁你都有 ps3 啦, 再者暫時都係得你一個打機, wii 係要人多一齊玩先好玩, 自己一個玩 ... 感覺差少少

冇錯!  我就係知我買左都冇人陪我玩!  而有好多人本身有 ps3 或 xbox (or both) 都會買部 Wii 而幾個月後就放埋一邊。不過好彩 Wii 唔係好貴,買部看下門口都唔算奢侈既!    有小朋友就適合好多!!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

講開 iphone 呢,其實對我嚟講,最方便都係隨時隨地有 internet 用,而再加上 iphone 真係好用喎,再配合埋 d 人寫出黎既 apps,先令 iphone 咁出位啫!  您睇下我有冇咁欣賞 itouch?    或者將來周圍都有 free wifi 時,itouch 先會真正對我黎講有用啦。

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
會買部 Wii 而幾個月後就放埋一邊

咁大家個 market 都唔同, wii 只係 fun for play, 而 xbox / ps3 係講畫面靚 / 好個人化的打機! 你幾可見過一家大細一齊打 ps3 會好似 wii 咁好玩好笑?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
將來周圍都有 free wifi

唔知 US 係點呀, 但 Canada 的麥麥多數有, 2nd Cup 又有, 某幾個 shopping mal 都有

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
咁大家個 market 都唔同

係囉係囉!  就係有 d 朋友明明唔係屬於嗰個 market,但都會貪過癮去買部 Wii 嘛!    所以您講得啱,買嘢前係要清楚自己係唔係屬於個 market 或 targeted customers 先..

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
唔知 US 係點呀, 但 Canada 的麥麥多數有, 2nd Cup 又有, 某幾個 shopping mal 都有

US 都差不多嘅,不過我所指 "周圍都有",係真係隨手拎部 netbook / ipod touch 出黎或者隨處揸幾個 blocks,就可以上網。 可能唔會係 wifi luu.. 或者係 mobile internet 變到唔洗月費?  hahaha.. 真係痴心妄想!

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

HALO~~~~~~~~有無人知點樣可以將YOUTUBE段片放上FORUM ar???

http://www.lipscorner.net/viewthread.php?tid=38110

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

比比, use [youtube]vid[ /youtube]  e.g. http://www.youtube.com/v/OQbbmqlBiHU = [youtube]OQbbmqlBiHU[ /youtube]

頂部

sute_snoopy (~~小比比~~)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (小比比)
性別 男
UID 198

精華 3
帖子 1517
積分 3229   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-25

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2010-3-3 01:10 發表
比比, use [youtube]vid[ /youtube]  e.g. http://www.youtube.com/v/OQbbmqlBiHU = [youtube]OQbbmqlBiHU[ /youtube]

THANKS..............

頂部

快速美言