诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   Laptop 電磁死?

Set by ultraegg on 2010-1-28 11:42 AM
標題: 1月28日(星期四) Laptop 電磁死咗 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

1月28日(星期四) Laptop 電磁死咗 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
如果你真係咁諗/做的話 ....   幾時方便借返 十萬8萬??

haha! 所以我咪話睇人囉!  同埋因為係預左冇得還,所以仲要視乎我有冇能力勒!  如果呢畢錢出左去後我要訓街既,咁我借唔起喇!  如果您要借一千幾百應急,而我又有鬆動,而您又係一個我值得俾一千幾百您都唔肉痛既人,我實會借俾您架喎!    早排先借左筆錢俾我老表,係預左佢唔還或者有牌都冇得還架喇 (雖然佢講明會幾時還,但佢講啫,但天有不測之風雲嘛,所以有時可能唔係佢唔想還架喎,而係人算不如天算,所以我會作最壞打算囉!)  但冇耐之後,佢個計劃取消左,佢就拿拿臨還番俾我勒!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

回答番您個問題: 十萬8萬?  sorry 呀我冇呀。

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

我就唔係咁睇, 自已手頭有無鬆動都好, 如果係大數, 我都唔會借 (除咗親屬), 最多教佢向銀行借, 因為之前比人走數實在太多啦, 問人還錢仲慘過殺佢全家呀! 唔通真係為1千幾百去 small claim court 咩!!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

十萬8萬點會無呀!! 只要你 post 之前講過o個條片上黎一個月, 單係廣告費都唔止啦!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
ultraegg: 我就唔係咁睇, 自已手頭有無鬆動都好, 如果係大數, 我都唔會借 (除咗親屬), 最多教佢向銀行借, 因為之前比人走數實在太多啦, 問人還錢仲慘過殺佢全家呀! 唔通真係為1千幾百去 small claim court 咩!!

所以我都話睇人咯!   通常要我心甘情願借出去唔諗注收番但又唔會肉痛嘅,咪又係得親屬!  

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
只要你 post 之前講過o個條片上黎一個月, 單係廣告費都唔止啦

嗰條片未必有得做.. 連您都要睇過版先肯投資,即係勝算少過 50%

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

其實我係想先睹為快啫!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
咪又係得親屬!

咁我又要做你親屬   但 minnie 唔嘈咩?

頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

sim sim sin.

Lee條片有得做...

港女一巴打低警察"精英"...

someone wrote this comment on youtube.

"打人一定係錯,但係我見通街師奶打仔,啪啪聲90dB,個仔仲企得好穩喎。"

lol

最後編輯: Coolio : 2010-1-28 03:22 AM

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

快速美言