诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   Facebook 襯家與仇家

Set by mickeyGoUp on 2010-1-19 03:39 AM
標題: 1月19日(星期二) Facebook 襯家與仇家 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

1月19日(星期二) Facebook 襯家與仇家 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
算啦, 我都無用心留意, 我上 fb 都只係睇人地的相, 我都無乜 info, 所以 permission 係點對我都無大分別,

我都冇乜放好多嘢上 fb,就係咁先激氣,咁少 info,都會俾人八到!!  有 d 野我唔係好想周圍講架嘛,但係一唔小心俾一兩個較八既朋友係 fb 知道,佢就會幫我宣揚開去!  

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '得罪人多'

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

係你仇家多, 得罪人多, 先比人咁對你咋! 單係放你個樣上去, 所經夠詐爆個 server 啦!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

都真係架,我好多仇家架!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

其實好多人喺 fb 睇到 d 嘢,就覺得個作者放得上 fb,就係預咗俾人知俾人睇,甚至俾人傳都冇所謂啦!  佢地會覺得同 blog 個概念一樣,但其實 blog 同 fb 有個好大嘅分別!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
其實 blog 同 fb 有個好大嘅分別

即係 n 年前的 BBS 咁, 當年都係圍內人玩, 但變下變下就好 open! 問題係, 以前的人玩得有個譜, 依家 .... 失控!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

係囉!  fb 個 network 太方便喇,為咗 spread 開,佢好多嘢好自動就幫您傳開,我初初唔識,以為 upload 張相去我個 album,之後先通知人去睇,點知佢已經幫我 notify 晒 d friends,無端端就有個唔係咁 friend 既寫左 comment 落張相!  佢好就留言啫,有幾多係靜靜雞睇完就走呀!  吹佢地唔脹架喎!  係我放上去,佢地都係收到 notification 先去睇咋嘛!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
有幾多係靜靜雞睇完就走呀

你講緊我 ... 我開 fb 都係為咁咋!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

Hahaha!   通常我會喺其中一張相留言,等對方知道我到此一遊。

頂部

快速美言