诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   小朋友就係上天俾我地?禮物

Set by ultraegg on 2010-1-5 12:06 AM
標題: 1月5日(星期二) 小朋友就係上天俾我地嘅禮物 嘅吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
你又幾餐一齊食呀?

kakakakaa! 測試下 MT 嘅清醒度啫!

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我 arm arm 訓醒        

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

記得我之講o個位"青年材俊", 雖然佢唔係咩王子, 但我剛發現, 佢 2 架車的保險係老豆比, 隻狗又係父母幫佢養, 1星期返屋企食 5 日, 衫又返屋企洗, cell phone 又係屋企, 之前入油都係簽老豆 card, 咁你死唔死!!

最後編輯: ultraegg : 2010-1-5 12:44 AM

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
測試下 MT 嘅清醒度啫

慳返啦, 佢除o左等我 body check 佢部腦之外, 連佢個腦我都要順手 check 埋o架啦!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
你唔理o者, 但 minnie 會理喎, 咁你點?

咁我都要嘔下血,等佢都學下 "唔理" 啦!    我由一開始已經強調一點,就係一個家庭裡面,配偶先係 priority,子女係其次。

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
ultraegg: 記得我之講o個位"青年材俊", 雖然佢唔係咩王子, 但我剛發現, 佢 2 架車的保險係老豆比, 隻狗又係父母幫佢養, 1星期返屋企食 5 日, 衫又返屋企洗, cell phone 又係屋企, 之前入油都係簽老豆 card, 咁你死唔死!!

嘔血!!!  所以我地一定唔可以學嗰對父母!!!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
配偶先係 priority

依家的"家庭"都好民主啦, 不過係 .... 母係民, 子女係主, 而父 .... 地位比母更低!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
依家的"家庭"都好民主啦, 不過係 .... 母係民, 子女係主, 而父 .... 地位比母更低!

hahaha!  所以,跟 bible 就冇死啦!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
所以我地一定唔可以學嗰對父母!!!

佢父母唔覺係問題呢! 唔怪得可以 3 年就供好間 condo 啦, 依家用 $45 萬買間 town house,  但比多幾萬, 可能多 15mins drive 已經有間 house 啦, 但因為近屋企喎!! 佢情願放工坐個幾鐘火車返父母度食飯, 然後 2 公婆先揸車返屋企. 都唔會坐半個鐘 subway 直接返屋企!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
跟 bible 就冇死啦

唉 .... 可惜蛋嫂唔接受呢套, 佢唔係唔信, 但重有少少野, 令佢未能全心全意咁信!

頂部

快速美言