诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   去晒開party

Set by tungb on 2009-12-27 12:04 AM
標題: 12月27日(星期日) 去晒開party 嘅吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-12-27 10:27 AM 發表
i gonna get to bed early...i only slepty for 3 hours this morning...after playing poker until 2am, a friend instised to play wii resortwe compete in almost every game and after three hours, my feet hu ...

oh wow  sodog what a busy christmas u got           good nite

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

小米越大,封我做身屎既機會應該越低啦唔係咩?  不過我始終另願自己做呢!  我除衫入去洗白白幾容易 jek?  但要幫個 7-month-old 清洗,好似打仗咁!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

嘩,好多車呀 阿蛋!  要塞左幾耐先入到去呢???  您 d 相點影架?  您坐直昇機去架??      我今日去 mall 睇戲,塞左 1 粒鍾先入到去停車場拍低架車!!!! 好彩有 friends 早入去霸位咋!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
等我詢問下唐人街個損友 - 骨精強

佢 d 骨都痛到咩都唔記得, 係問都問肥龍啦

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
ah egg "血戰" 殺左 how long

我只係血戰o左 20 mins 咋, 6:45am 到以為唔需要排隊, 點知 superstore 都一樣人山人海, 好彩係我只需要搶購尿片, 所以一入去掃 6 大盒就走!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
呢世都會記得

米仔真係錫晒老豆, 係 christmas 仲要係 minnie 出埋街先做"身屎"

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
你場戰役都好壯觀喎

都算幾o架, 我照時已經係 4pm 咁上下, 一樣係車位都無個

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
i bought sth for myself too in boxing day

妳 box 唔 boxing day 都咁支持經濟o架啦

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
封我做身屎既機會應該越低啦唔係咩

理論上係, 但世事無絕對o麻! 其實7個月大, 應該都夠力, 唔再係一舊飯咁, 唔會太難喎, 你平時一定係少幫手呢!

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
應該都夠力

就係太大力,再加上佢比其他 B 仲要大力既 (呢個係我 d friends 話既),所以佢爭扎起黎,您湊慣女 B 未必想像到架喇!

頂部

快速美言