遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 我純粹黎呻下~~~~ x_x
薰衣草     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 女
UID 1993

精華 0
帖子 6302
積分 812   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-28

發表於 2006-8-28 12:01 PM  資料  個人空間  主頁 短訊  加為好友  添加 薰衣草 為MSN好友 通過MSN和 薰衣草 交談 ICQ 狀態
我純粹黎呻下~~~~ x_x

如題啦

琴日7點半起身~~inspection搞左大半日~夜晚dinner再做埋ku哩司機~車d人番屋企
番到自己屋企到12點幾~由於成頭spray既關係~~雖然好累~~但唔洗頭唔得
結果搞到3點幾先訓~~~
今日7點半又起身
9點鐘落到cne~~3點鐘off duty~但因為要黐人車坐~~7點先走~~
行左幾個鐘~腳都跛~~
9點零番到黎~
食左野~上呢到hea一陣
又要在同聽日既同伴傾聽日去cne既時間
因為要老豆drop off係subway station
又會塞車
發現我6點9要出門口
即係大約6點起身
聽日唔係3點off duty∼而真係7點∼∼
後日仲會踩到11點∼
break 一日∼∼thu又再出擊∼連續又兩日9-夜晚7點∼∼
再break多日∼∼sun又去∼∼∼
而家先第一日∼我已經累到要死∼∼∼∼(

芬姨:::爛gag王
小時候受傷有人心疼失落有人安慰
現在遇到困難自己就要學會面對
頂部

itzMEkk     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 5165

精華 0
帖子 93
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-9

發表於 2006-8-28 01:00 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 itzMEkk 為MSN好友 通過MSN和 itzMEkk 交談
又真 係幾慘wor... 你返咩工ga ??

薰衣草 :
im not working~~ thats volunteer~~~ X_X
i feel aslp on the bus all the way back... and i was like a din por when my frds woke me up

頂部

ryuhei     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (問號人)
性別 保密
UID 3778

精華 0
帖子 882
積分 1666   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-4
來自 天堂與地獄之間
狀態 離線

諗返起,前年做part time個時仲死
星期五學校day off我就由2點返工返到凌晨2點
之後星期六2-5返學,6點開始返工,收凌晨2點,返到屋企眠得都成4點
跟手星期日要返10點放7點,但好多時都要幫人頂更,最少搞到11點sin放工
星期一仲要一早8點返學
星期二唔駛返工但係要返學
星期三放學返工收9點
星期四因為星期五sch off所以又收凌晨2點

個時真係搵到d 錢,但係就好辛苦囉
之後病過一輪就冇做喇
而家諗返都覺得幾癲~

薰衣草 :
wah~~
but im a lazy type ppl man~~ ><

頂部

bskybsky     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 53

精華 0
帖子 130
積分 149   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-24
來自 老千騙財潛水,睇佢幾時坐監.
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ryuhei 於 2006-8-28 01:04 PM 發表
諗返起,前年做part time個時仲死
星期五學校day off我就由2點返工返到凌晨2點
之後星期六2-5返學,6點開始返工,收凌晨2點,返到屋企眠得都成4點
跟手星期日要返10點放7點,但好多時都要幫人頂更,最少搞到11 ...

想起當打之年,即係18-20,好捱得.
而家好懶.

吳生呃我話比大耳窿追數,向我借錢後唔還仲改電話,改ym潛水.我一定會繼續做野既放心.
頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

CNE係咩東東?

薰衣草 :
um... its like.... er...
a fair like thingy?
and some exhibitions... booths and so on.... :s

頂部

夜一     Rank: 3
青出藍 (稻草人)
性別 男
UID 179

精華 0
帖子 720
積分 382   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-25

孤喱日記 .. ccc

珍惜眼前人
頂部

ohahamok     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 35

精華 0
帖子 929
積分 559   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-6-23
來自 特區
狀態 離線

好彩我以前o既工作都係office hour ~
不過而家好多工都係唔定時 ,
就算做銀行將來都有可能七日輪班 ...
唉 ! hk人真係要加油 !!!

人生如戲 , 戲如人生 ~
頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-8-29 12:51 AM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!
繁忙的八月尾....
老土的一句...小心身体~

頂部

sonice (心靈寫譜師)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 保密
UID 26

精華 1
帖子 805
積分 304   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-6-23

QUOTE:
原帖由 薰衣草 於 2006-8-28 12:01 PM 發表
如題啦

琴日7點半起身~~inspection搞左大半日~夜晚dinner再做埋ku哩司機~車d人番屋企
番到自己屋企到12點幾~由於成頭spray既關係~~雖然好累~~但唔洗頭唔得
結果搞到3點幾先訓~~~
今日7點半又起身
9點鐘落到 ...

阿彌陀佛...
老納就祝妳長命百歲﹐日日聞住薰衣草﹐聽日可以早d訓啦

薰衣草 :
haha~ even no need to get the smell of lavender i will fall aslp quickly.... even when im on duty~ (sht!)

頂部

冬冬     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 314

精華 0
帖子 434
積分 251   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-6-29
來自 汽水樽裡的咖啡
狀態 離線

我好多時成頭spray都照去古古豬∼ 訓醒先算的∼ =p

薰衣草 :
but i dun have time to fix that in the next day ma~~
i had to get up pretty early again

頂部

快速美言