诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   財多身子弱

Set by ultraegg on 2009-11-13 12:08 AM
標題: 11月13日(星期五) 財多身子弱 嘅吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ben, 我未有小米都係時間好唔夠用架!  我已經起碼 8 年冇講過一聲 "我好悶" 喇!  

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

QUOTE:
你地點睇?

遲早架啦。其實唔太關我事,因為我都唔上xbox live

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
benedictling: 蛋,真係咁多嘢買?

晚晚 2 ~ 3 個最大 size 紙袋出黎 .... 主要係買 chloe 的衫褲咁, 大人反而好少! 但我相信有部份會退, 因為未必o岩呀女著!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
sun 悶既朋友些 d 時間用下就好喇

最好連錢都比埋黎用好啦!!

頂部

benedictling     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 男
UID 8822

精華 0
帖子 19913
積分 1075   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-8-24

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
我已經起碼 8 年冇講過一聲 "我好悶" 喇!

我就耐唔耐都講, 因為我好錯重覆咁做埋同一樣野, 就連返工做得耐都悶o架, 所以耐唔耐要搞下新野!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

其實我地呢 d 上班一族,都 afford 得起買正版 games 既,我自己既睇法係, 有 d xbox/ps3 games,真係值得俾錢佢賺架呢!  因為 d graphics/game play design/音效 真係做得好,又可以玩咁耐,又可以 online 同 friends 玩,都幾抵買架!  再唔係,買二手貨仲好!

頂部

收買佬     Rank: 1
XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
註冊 2008-8-12
來自 HK
狀態 離線

the fact that charging £40 for every game plus on xbox people need to pay for the live makes people angry

頂部

收買佬     Rank: 1
XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
註冊 2008-8-12
來自 HK
狀態 離線

but people will just keep doing it because a lost of a xbox is only £130 but the amount of money you save on games is well worth it

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
我就耐唔耐都講, 因為我好錯重覆咁做埋同一樣野, 就連返工做得耐都悶o架, 所以耐唔耐要搞下新野!

haha!  係呀,好彩我既工作/嗜好 都係比較有創作空間既,例如 programming,成日都有 d 新 problems 要 solve,或者新 technology 可以試,又例如畫公仔,唔洗我講啦!  所以日日做都唔會太易厭架!  

頂部

快速美言