诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   要多休息

Set by ultraegg on 2009-11-10 12:16 AM
標題: 11月10日(星期二) 要多休息 嘅吹水post
admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

11月10日(星期二) 要多休息 嘅吹水post

歡迎任何會員來設置新 吹水主題!  只要點擊以上的 是日吹水 Post 標題旁的 [編輯] 連結便可!

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-11-9 10:44 發表
呢輪健康運超滯﹐D咳時好時已經三四個禮拜。前日利底同咀唇開始腫痛﹐尋晚照鏡
仲恐怖﹐成條利底生左超過十粒類似‘飛支’物體﹐我成晚又係訓唔到﹐要將條利
緊貼口腔上方先至冇咁痛﹗食固體野都困難﹐今朝又要食粥。如果冇改善又 ...

小心身體呀, 多休息!
我生"痱之"都好利害o架, 可以同一位生幾粒, 仲要4 ~ 5 weeks 先好, 所以好明白你的感受!

頂部

admin     Rank: 9
新天團長
性別 保密
UID 1

精華 0
帖子 33
積分 200   詳情

閱讀權限 255
註冊 2006-1-22

System message: ultraegg changed topic to '要多休息'

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

最難頂莫過於成個 airport (飛支場) 係個口!!!!  有人話用鹽水勁浪口會有助殺菌,係咪呢?

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
有人話用鹽水勁浪口會有助殺菌,係咪呢

係, 但對我黎講無乜用, 可能我毒得頭, 無藥可以幫到!!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-11-10 12:59 AM 發表
最難頂莫過於成個 airport (飛支場) 係個口!!!!  有人話用鹽水勁浪口會有助殺菌,係咪呢?

strange thing is they are all underneath none on the tongue!! And someone says it's caused by vitamin deficiency, do you think it's the case?

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
最難頂莫過於成個 airport (飛支場) 係個口

如果你試過係口腔唔同位置都有, 而差唔多好時, 係同一位置再生多粒, 咁你先講難頂啦!

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
caused by vitamin deficiency

聽人講係 b12 有幫助, 我都試過, 但唔覺有咩大分別!

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

egg, hahaha.. 個 d 叫做惡頂啦!  

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

其實我未試過成個 airport 架,但聽到您地呢 d 過來人講得多 (我都識朋友係咁),我都想像到有幾難頂... 一兩隻飛機都好難受架啦!

頂部

快速美言