诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   效 system time 啦!!! 唔係快一個鐘

Set by ultraegg on 2009-11-7 12:12 AM
標題: 11月7日(星期六) 效 system time 啦!!! 唔係快一個鐘 嘅吹水post
mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
咁可能要變下個陣喎, 試下密少少食, 即係平時隔 4 hrs, 依家就 3.5 hrs, 一樣比 3oz, 睇下佢又點?

可能真係要試試!  其實一直未試,係因為而家已經係 every 3 hrs 食一餐,要再密 d,就變左 2.5 hrs 或者 2 hrs,咁會好忙呢!!  又怕慣左咁樣少食多餐我地會好唔得閒喎!  加埋 minnie 要 pump 奶,佢一個人時真係唔知搞唔搞得掂呢!  不過唔試又唔知會點就真!  

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

i watch a lot TV     tvb tai wan english    soup, drama, entertainment, series, documentries, news, etc      

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2009-11-7 12:36 AM 發表
可能真係要試試!  其實一直未試,係因為而家已經係 every 3 hrs 食一餐,要再密 d,就變左 2.5 hrs 或者 2 hrs,咁會好忙呢!!  又怕慣左咁樣少食多餐我地會好唔得閒喎!  加埋 minnie 要 pump 奶,佢一個人時真係唔知搞唔搞得掂 ...

Too frequent lar!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

收買佬     Rank: 1
XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
註冊 2008-8-12
來自 HK
狀態 離線

i spend most time at work and in front comp so sometimes its good to stay away from the screen ie tv

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 收買佬 於 2009-11-7 12:39 AM 發表
i spend most time at work and in front comp so sometimes its good to stay away from the screen ie tv  

that's true      

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
哈哈﹐呢個就完全係另一個範圍﹐係你朋友話唔到事﹐俾小朋友蝦﹐我地已經係老手﹐  會好清楚話俾佢聽邊個莊邊個閒﹐係我地治內敢玩野梗係身痕頂喇

hey 我都有諗過呢個做法喎!  不過未搵到過來人證實 work 唔 work!  可能您可以話我知喎!  bb 時唔怕抱下佢多 d,但佢開始識得睇我面色時 (知道我鬧緊佢或者唔高興),就應惡時惡,學您話齋,等佢知道邊個莊邊個閒邊個話事,只要我到時唔好心軟,係咪就 ok 呢?    但係會唔會因為 bb 時種壞左,到大時我點惡佢都唔驚反而會更反叛呢?  您既經驗係點架?

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 MT 於 2009-11-7 12:37 AM 發表
i watch a lot TV     tvb tai wan english    soup, drama, entertainment, series, documentries, news, etc      

我連香港亂噏
、我愛黑澀棒棒堂、台灣全紀錄、百萬大歌星、百萬小學堂、冒險奇兵、所有中國台灣香港歌唱比賽節目都撈埋﹗

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
mpiipm: Too frequent lar!!

3 hrs too frequent?  定係縮到 2.5/2 hrs too frequent?

頂部

收買佬     Rank: 1
XS缺
性別 男
UID 46552

精華 0
帖子 4662
積分 70   詳情

閱讀權限 30
註冊 2008-8-12
來自 HK
狀態 離線

wow you must have load of time watching tv mpiipm

頂部

性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653

閱讀權限 60
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2009-11-7 12:45 AM 發表

我連香港亂噏
、我愛黑澀棒棒堂、台灣全紀錄、百萬大歌星、百萬小學堂、冒險奇兵、所有中國台灣香港歌唱比賽節目都撈埋﹗

咁你誇 d     連我愛黑澀棒棒堂都撈埋     

頂部

快速美言